Indy Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Ja sad ne znam da li je fake news da je umro, ili je fake news da nije umro. (Zato sam obrisao ono iznad...)
Hippie Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 izgleda da je covek u vrlo kriticnoj situaciji a fejk/ril njuz u totalnoj sprdnji....... bed njuz eniuejz
Simon Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 (edited) Ја немам обичај да стављам такву вијест без да добро провјерим. Када сам ја ставио Р.И.П Том је био већ мртав. http://www.rollingstone.com/music/news/tom-petty-rock-iconoclast-who-led-the-heartbreakers-dead-at-66-w506651 http://www.tompetty.com/news/tom-petty-1950-2017-1758086 Edited October 3, 2017 by Simon
Indy Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Ko da bi iko ovde posumnjao u tvoj ukus, pardon informacije.
Indy Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 (edited) Konfuzija oko Petijeve smrti nema baš nikakve veze sa tobom (niti forumom). Edited October 3, 2017 by Indy
Parsons Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 bio je jako popularan u sad, u evropi i ne bas, a pogotovo ne kod nas. secam se da sam imao kasetu full moon fever, ako se tako zvao album iz 1989 ili 90 i kome god sam je pozajmio dopala mu se.
nisam ja Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 bio je jako popularan u sad, u evropi i ne bas, a pogotovo ne kod nas. secam se da sam imao kasetu full moon fever, ako se tako zvao album iz 1989 ili 90 i kome god sam je pozajmio dopala mu se. ovo je i moj utisak. bio koncert njegov dok sam bio tamo 2006. ljudi se oko mene ložili maksimalno i pre i posle koncerta. ja bio wtf, a posle mi bi žao što ne otido.
Ras Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Pre Full Moon Fever bio je i u Jugoslaviji objavljen jako dobar album Southern Accents.
Frank Pembleton Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Bio je 1 od Travelling Wilburys... Rock'n'roll hall of famer... Prodao 80 mil. nosača zvuka. Teško da je bio potcenjen.Ama, mislio sam "kod nas"...
MocaVukotic Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 pa, svirao je tu neku jednu "amerikanu", logično da je manje popularan van amerike, baš kao i svi ostali predstavnici žanra. inače, dodao bih i da je imao u karijeri i nekoliko filmskih uloga, npr. u postmanu kevina costnera. nisam to nikad voleo da slušam, ali cenim, vidi se kvalitet.
Papovac Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 pa otprilike isto ko wilco, ili primer cure, koji nikad nisu uspeli da prodju u usa
Indy Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Jedna od TP pesama koja se meni lično dopadala (a nisam bio veliki fan)... U vezi nje, Tom Petty je bio krajnje cool kada su mu ovu pesmu nekoliko godina kasnije onako resavski prepisali Red Hot Chili Peppers (oni su je nazvali Dani California)... Rekao je u fazonu, ma nema veze, sve je to samo rock'n'roll... Tada je dao jednu od naj"quotable" izjava u rock'n'rollu ikada: "... a lot of rock & roll songs sound alike. Ask Chuck Berry."
Recommended Posts