Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Polako sa ti ripovi, jos je ziv..

DLKwnwfWsAUwaYd.jpg

Posted

Ja sad ne znam da li je fake news da je umro, ili je fake news da nije umro.

(Zato sam obrisao ono iznad...)

Posted

izgleda da je covek u vrlo kriticnoj situaciji a fejk/ril njuz u totalnoj sprdnji....... bed njuz eniuejz

Posted

Ko da bi iko ovde posumnjao u tvoj ukus, pardon informacije.

Posted

bio je jako popularan u sad, u evropi i ne bas, a pogotovo ne kod nas. secam se da sam imao kasetu full moon fever, ako se tako zvao album iz 1989 ili 90 i kome god sam je pozajmio dopala mu se.

Posted

bio je jako popularan u sad, u evropi i ne bas, a pogotovo ne kod nas. secam se da sam imao kasetu full moon fever, ako se tako zvao album iz 1989 ili 90 i kome god sam je pozajmio dopala mu se.

ovo je i moj utisak. bio koncert njegov dok sam bio tamo 2006. ljudi se oko mene ložili maksimalno i pre i posle koncerta. ja bio wtf, a posle mi bi žao što ne otido.

Posted

Pre Full Moon Fever bio je i u Jugoslaviji objavljen jako dobar album Southern Accents.

Posted

Bio je 1 od Travelling Wilburys... Rock'n'roll hall of famer... Prodao 80 mil. nosača zvuka. Teško da je bio potcenjen.

Ama, mislio sam "kod nas"...
Posted

pa, svirao je tu neku jednu "amerikanu", logično da je manje popularan van amerike, baš kao i svi ostali predstavnici žanra. inače, dodao bih i da je imao u karijeri i nekoliko filmskih uloga, npr. u postmanu kevina costnera.

nisam to nikad voleo da slušam, ali cenim, vidi se kvalitet.

Posted

pa otprilike isto ko wilco, ili primer cure, koji nikad nisu uspeli da prodju u usa

Posted

Jedna od TP pesama koja se meni lično dopadala (a nisam bio veliki fan)... U vezi nje, Tom Petty je bio krajnje cool kada su mu ovu pesmu nekoliko godina kasnije onako resavski prepisali Red Hot Chili Peppers (oni su je nazvali Dani California)... Rekao je u fazonu, ma nema veze, sve je to samo rock'n'roll... Tada je dao jednu od naj"quotable" izjava u rock'n'rollu ikada: 

"... a lot of rock & roll songs sound alike. Ask Chuck Berry."

:Hail: