Jump to content

Smešne fotografije životinja

Vaši kućni ljubimci 76 members have voted

1. 1. Koje kućne ljubimce imate i/ili koji su vam najdraži?

• pas
      35
    • mačka
      31
    • papiga
      5
    • kanarinac
      0
    • hrčak
      5
    • zeko
      2
    • ribice
      4
    • kornjača
      3
    • iguana
      0
    • moj mali braco i/ili seka;)
      4
    • nešto drugo (navedi)
      4
    • nemam za sada / ne volim životinje (ako uopšte ima takvih)
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

anketa je samo usputtema je: Smešne fotografije životinjabilo one kućne ili divlje...tu smo da se nasmejemo:) :lol:-------------meni su najdraži psi i mačke...zato jer ove ostale treba držati u kavezu ili akvarijumu da ne pobjegnu a samim time ih onda žalim...a ne volim gledati životinje da su zatvorene:(

Edited by kyo

• Author
057.jpg
  • Author
061.jpg
  • Author
051.jpg

poslednja mi je smesna, prve dve, a pogotovo prva ne. maltretiranje zivotinja?

• Author
047.jpg
  • Author

beži mišiću...bežiiiii :lol:046.jpg

Edited by kyo

• Author
poslednja mi je smesna, prve dve, a pogotovo prva ne. maltretiranje zivotinja?
nisam za maltretiranje životinja...al je činjenica da životinje koje se šišaju poput pudlica je preporućljivo ta ih se oblaći po zimi... a ako je tebi to maltretiranje onda je maltretiranje i kad malu djecu oblačimo kako nama paše pošto ona sama ne umeju da se obuku :rolleyes:
  • Author

"A vid` ribica!" :lol:045.jpg

nisam za maltretiranje životinja...al je činjenica da životinje koje se šišaju poput pudlica je preporućljivo ta ih se oblaći po zimi... a ako je tebi to maltretiranje onda je maltretiranje i kad malu djecu oblačimo kako nama paše pošto ona sama ne umeju da se obuku :rolleyes:
a je li preporucljivo i pudlicama stavljati perike zimi, i terati ih da stoje/setaju na dve noge?

Већ сам негде качила, али ово је права тема: http://www.all-creatures.org/humor/humorous.htmlПодржавам ЈМСа по питању облачења животиња. wink.gif Некад испадну смешно, заиста, али кад те погледају оним тужним очима... :(

beži mišiću...bežiiiii :lol:046.jpg
Suze su mi krenule od smeha...Smaras