kyo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 (edited) anketa je samo usputtema je: Smešne fotografije životinjabilo one kućne ili divlje...tu smo da se nasmejemo:) -------------meni su najdraži psi i mačke...zato jer ove ostale treba držati u kavezu ili akvarijumu da ne pobjegnu a samim time ih onda žalim...a ne volim gledati životinje da su zatvorene:( Edited October 28, 2007 by kyo
jms_uk Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 poslednja mi je smesna, prve dve, a pogotovo prva ne. maltretiranje zivotinja?
foot-in-mouth Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ne mogu da odolim...http://50plusstuff.com/How%20To%20Clean%20Your%20Toilet.htm
kyo Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 (edited) beži mišiću...bežiiiii Edited October 28, 2007 by kyo
kyo Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 poslednja mi je smesna, prve dve, a pogotovo prva ne. maltretiranje zivotinja?nisam za maltretiranje životinja...al je činjenica da životinje koje se šišaju poput pudlica je preporućljivo ta ih se oblaći po zimi... a ako je tebi to maltretiranje onda je maltretiranje i kad malu djecu oblačimo kako nama paše pošto ona sama ne umeju da se obuku
jms_uk Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 nisam za maltretiranje životinja...al je činjenica da životinje koje se šišaju poput pudlica je preporućljivo ta ih se oblaći po zimi... a ako je tebi to maltretiranje onda je maltretiranje i kad malu djecu oblačimo kako nama paše pošto ona sama ne umeju da se obuku a je li preporucljivo i pudlicama stavljati perike zimi, i terati ih da stoje/setaju na dve noge?
Zeka Peka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Већ сам негде качила, али ово је права тема: http://www.all-creatures.org/humor/humorous.htmlПодржавам ЈМСа по питању облачења животиња. Некад испадну смешно, заиста, али кад те погледају оним тужним очима... :(
Mancunian Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 beži mišiću...bežiiiii Suze su mi krenule od smeha...Smaras
Recommended Posts