beyoncé Posted August 11 Posted August 11 On 1. 8. 2024. at 19:18, Frile said: to je ovaj perveznjak imam jednu takvu pohotnu ptičurinu, morali smo da prestanemo da je mazimo kada je počela da nosi po 5-6 jaja po sezoni (nekoliko puta godišnje)
Indy Posted August 14 Posted August 14 (edited) "Vučica sa medom, postade sad najbolji drug"... Čudna šuma u RL Jedan finski fotograf naišao je na ovaj par i pratio ih 10 dana (i noći). Bili su stalno zajedno i čak delili obroke! Niko ne zna kako su postali drugari, možda su odrasli zajedno. (sa fejsbuka https://www.facebook.com/share/p/cVDb7eZtyrwgPbQA/ ) EDIT. Morao sam da proverim da nije hbni AI, nije, taj fotograf stvarno postoji, evo i linka: https://www.boredpanda.com/bear-friend-wolf-lassi-rautiainen/ Edited August 14 by Indy 3 1 1
Patty Lee Posted September 12 Posted September 12 Molé, siroče lenjivca i Kajl iz Costa Rica's Wildlife Rescue koji ovde gine da ga istrenira kako da preživi sam u divljini. Ne znam, cenim trud, ali rekla bih po faci da je Molé već odlučio da mu je Kajl roditelj + da se više isplati biti kućna živuljka. Izdržati do kraja zbog zvukova! 8
Patty Lee Posted September 12 Posted September 12 U prevodu, hoće cuddles i stuffies i snackies, kakva crna divljina 1 3
Klara Posted September 12 Posted September 12 Zvuči kao sasvim logična misao svih nas pred odlazak na posao. 🥲 1 1
barfly Posted September 12 Posted September 12 ^^ Svaki put kad vidim vevericu, setim se da postoji onaj trik kako da ih dozoveš rukom. Nisam još probao da li radi. 1
Klara Posted September 12 Posted September 12 U čemu je fora, šaka imitira pokretanje njihovog repa? : D
barfly Posted September 13 Posted September 13 idk. Neki mlataraju rukom onako skroz iz ramena, pa to vevericama izgleda kao ogromni rep, verovatno. Za tim odlepe. 1
Klara Posted September 13 Posted September 13 Prvo sam se čudila jer šaka u tom položaju meni liči na zmiju u napadu, ali ima i imitiranja repa veverice. : D Eo: 1
Recommended Posts