Jump to content
IGNORED

F A U N A

fedra

Recommended Posts

Posted

Jeste, i nije uvek razumljivo. Ja moram ponekad da se vracam. Medjutim videji su mu i zabavni informativni, bavi se svakakvim cudnim zivotinjanjama i ponasanjima. Moj omiljeni je o jazavcima i koliko su ludi:

• +1 3
Posted

Jao tek sad sam povezala ko je to, kad ste rekli da  je nerazumljiv :lolol: Ja ga znam sa TT, nisam ni znala da ima YT kanal. Duhovit je i stalno je u “can you believe this shit” deadpan modu. I koliko vidim definitivno ima više smisla pratiti ga na YT, na TT je vremenski ograničen i da ti samo neki skromni (mada zanimljiv) dajdžest. :thumbsup:

• +1 1
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Sinoć izadjem da zapalim, kad tamo

IMG_0318.jpeg

• +1 2
  • 3 months later...
Posted

stari političar sa starih snimaka

koala.jpg

• Haha 2
Posted

Momenat kada sam ushićen snimao  majmuna drekavca iznad glave a malo zatim dobio golden shower :isuse:

Screenshot_20240609_152705_Gallery.jpg

• Haha 4
Posted

I najlepši lenjivac u celoj Kostariki :love5:

Bio sam u ozbiljnom iskušenju da ga ugnjavim od maženja :)

Screenshot_20240609_152614_Gallery.jpg

• +1 3
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

1000000223.jpg

Nikakve Kostarike i ostala egzotika, ovaj je domaći :happy: Drugarica se primakla da napravi selfi sa njim, on je poljubio :isuse: :lolol:

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted

I, jel se pretvorio u princa? :wub:

• Haha 1
Posted

Nije, srećom. Tek to joj ne bi trebalo :happy:

• 1 month later...
Posted
On 25. 2. 2024. at 9:00, Tpojka said:

Sinoć izadjem da zapalim, kad tamo

IMG_0318.jpeg

proletos

20240414-220015.jpg

20240414-220025.jpg

20240414-220028.jpg

nedavno sam se nešto upoznavala s faunom novog zelanda koja se razvijala odvojeno od ostatka sveta, i mnogo mi je zanimljivo. npr. ptice koje su većinski neletačice zbog odsustva predatora/sisara u vreme kada su se razvijale. takoreći, eden! naravno, dođoši su mnogo godina kasnije rasturili idilu donevši pacove, mačke i sl.

od svih neobičnih ptica koje tamo obitavaju i danas, favorit, pored kivija, mi je papagaj-sova, kakapo.

enhanced-buzz-17898-1394116204-4.jpg

• +1 4
  • Wub 3
Posted
2 hours ago, beyoncé said:

proletos

20240414-220015.jpg

20240414-220025.jpg

20240414-220028.jpg

nedavno sam se nešto upoznavala s faunom novog zelanda koja se razvijala odvojeno od ostatka sveta, i mnogo mi je zanimljivo. npr. ptice koje su većinski neletačice zbog odsustva predatora/sisara u vreme kada su se razvijale. takoreći, eden! naravno, dođoši su mnogo godina kasnije rasturili idilu donevši pacove, mačke i sl.

od svih neobičnih ptica koje tamo obitavaju i danas, favorit, pored kivija, mi je papagaj-sova, kakapo.

enhanced-buzz-17898-1394116204-4.jpg

Predivan je kakapo, inače, ako se ne varam, zbog tog odsustva grabljivica (kad im je bilo vreme) sada je jedina vrsta papagaja koja ne ume da leti.

• +1 1
Posted
18 hours ago, Jeremija said:

Predivan je kakapo, inače, ako se ne varam, zbog tog odsustva grabljivica (kad im je bilo vreme) sada je jedina vrsta papagaja koja ne ume da leti.

tako nešto :) imaju i papagaje grabljivice - kea, oni što žive na velikim visinama.

što bi rekla moja pok. baba, svega ima u božijoj bašti.

Posted
On 31.7.2024. at 16:57, beyoncé said:

favorit, pored kivija, mi je papagaj-sova, kakapo

to je ovaj perveznjak

• Wub 1
  • Haha 3