Shan Jan Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Jeste, i nije uvek razumljivo. Ja moram ponekad da se vracam. Medjutim videji su mu i zabavni informativni, bavi se svakakvim cudnim zivotinjanjama i ponasanjima. Moj omiljeni je o jazavcima i koliko su ludi: 3
Patty Lee Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Jao tek sad sam povezala ko je to, kad ste rekli da je nerazumljiv Ja ga znam sa TT, nisam ni znala da ima YT kanal. Duhovit je i stalno je u “can you believe this shit” deadpan modu. I koliko vidim definitivno ima više smisla pratiti ga na YT, na TT je vremenski ograničen i da ti samo neki skromni (mada zanimljiv) dajdžest. 1
ubibobi Posted June 9 Posted June 9 Momenat kada sam ushićen snimao majmuna drekavca iznad glave a malo zatim dobio golden shower 4
ubibobi Posted June 9 Posted June 9 I najlepši lenjivac u celoj Kostariki Bio sam u ozbiljnom iskušenju da ga ugnjavim od maženja 3 1 1
Lena Posted June 9 Posted June 9 Nikakve Kostarike i ostala egzotika, ovaj je domaći Drugarica se primakla da napravi selfi sa njim, on je poljubio 2 1 2
bags Posted July 30 Posted July 30 https://www.bbc.com/news/articles/c28e2pvzn3lo How decline of Indian vultures led to 500,000 human deaths 1
beyoncé Posted July 31 Posted July 31 On 25. 2. 2024. at 9:00, Tpojka said: Sinoć izadjem da zapalim, kad tamo proletos nedavno sam se nešto upoznavala s faunom novog zelanda koja se razvijala odvojeno od ostatka sveta, i mnogo mi je zanimljivo. npr. ptice koje su većinski neletačice zbog odsustva predatora/sisara u vreme kada su se razvijale. takoreći, eden! naravno, dođoši su mnogo godina kasnije rasturili idilu donevši pacove, mačke i sl. od svih neobičnih ptica koje tamo obitavaju i danas, favorit, pored kivija, mi je papagaj-sova, kakapo. 4 3
Jeremija Posted July 31 Posted July 31 2 hours ago, beyoncé said: proletos nedavno sam se nešto upoznavala s faunom novog zelanda koja se razvijala odvojeno od ostatka sveta, i mnogo mi je zanimljivo. npr. ptice koje su većinski neletačice zbog odsustva predatora/sisara u vreme kada su se razvijale. takoreći, eden! naravno, dođoši su mnogo godina kasnije rasturili idilu donevši pacove, mačke i sl. od svih neobičnih ptica koje tamo obitavaju i danas, favorit, pored kivija, mi je papagaj-sova, kakapo. Predivan je kakapo, inače, ako se ne varam, zbog tog odsustva grabljivica (kad im je bilo vreme) sada je jedina vrsta papagaja koja ne ume da leti. 1
beyoncé Posted August 1 Posted August 1 18 hours ago, Jeremija said: Predivan je kakapo, inače, ako se ne varam, zbog tog odsustva grabljivica (kad im je bilo vreme) sada je jedina vrsta papagaja koja ne ume da leti. tako nešto imaju i papagaje grabljivice - kea, oni što žive na velikim visinama. što bi rekla moja pok. baba, svega ima u božijoj bašti.
Frile Posted August 1 Posted August 1 On 31.7.2024. at 16:57, beyoncé said: favorit, pored kivija, mi je papagaj-sova, kakapo to je ovaj perveznjak 1 3
Recommended Posts