Jump to content
IGNORED

F A U N A

fedra

Recommended Posts

Posted (edited)

Felis Margarita

Edited by fedra
Posted

uvek kad vidim da negde pise fauna pomislim i na floru a kad procitam flora odmah se setim jedne ribe sto je isla kod mene u skolu ali ne sa mnom u razred posto je godinu dana mladja od mene i imala je sestru ramiziju i njih dve nisu bile isto godiste a isle su u isti razred samo ne znam kojom magijom su to uspele da urade...kad se zavrsilo bombardovanje otisle se na kosovo da tamo zive i ovom prilikom zelim da ih pozdravim mada ih nikad nisam upoznao posto su bile izuzetno stidljive...a i ruzne

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Da ne otvaram neki novi topik:Muflon na Trešnjiphoto0003dw.jpgphoto0002di.jpgphoto0001cd.jpg

• 2 months later...
Posted

U dvorišnom parku oko drevnog i časnog instituta za istraživanje ruda imamo zečeve, vjeverice riđe i crne, djetliće, svrake, golubove, sjenice, kosove i sitne glodare. Od jučer se u krošnji breze ispod svračijeg gnijezda smjestila velika sova s dugim crnim ušima. Zvali smo društvo za zaštitu životinja, vele, ako stražari ispod gnijezda, sigurno je tamo položila jaja. Jutros dođem - čuči. Imat ćemo soviće. A vi kako te?

Posted

Da podelim s vama - na slici Neša-moreplovac sa tromesečnim majmunčetom iz Kartagene (Kolumbija).13.jpg

Posted

izgleda kao div koji drzi odraslog orangutana blink.gif

Posted

Ovde na Novom Beogradu se fazani opasno naselili. Prelepi su. Nadam se da ću uspeti kojeg da sulikam.

• 2 months later...
Posted (edited)

družim se s jednom bubamarom :)ujutru je zateknem u kadi pa je odnesem u cveće (hrane se biljnim vašima?), pa ujutru ispočetkasad mi sela na koleno :wub: pa se prošetala po stoluIMG_9783.jpgIMG_9786.jpg(samo deluje opasno, u stvari je vrlo umiljata -_-)ako jede komarce, voleću je zauvek

Edited by mioba
Posted
družim se s jednom bubamarom :)
kakva je kao nacrtana :)
Posted

pre par dana video par kako prelaze ulicu, kod Duvanske industrije na Nbgd

Posted

relativno cesto ih vidim, ali u stanu sam, i ne znam kako bi to podneli... mada znam da ih neki ljudi drze