sailorman Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja bih da pitam Zli Glija, ili nekog drugog poznavaoca oblikovanja tela, za savet. Kako se skida ono salo iznad dupeta? Donja ledja recimo, ono sto se preliva preko uskih farmerki. Jel postoje neke vezbe za to?
Tastatura Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 (edited) Sto bi to skidala?Ja obozavam da uvatim svoju devojku za taj deo. Edited July 6, 2011 by Tastatura
casperbgd Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja bih da pitam Zli Glija, ili nekog drugog poznavaoca oblikovanja tela, za savet. Kako se skida ono salo iznad dupeta? Donja ledja recimo, ono sto se preliva preko uskih farmerki. Jel postoje neke vezbe za to?Nema vezbi za mrsavljenje. Mrsavi celo telo, ne mozes dobiti 5kg u gornjem delu, a izgubiti 4kg u donjem. Baksuz je sto stomak i taj deo iznad dupeta, tacnije srednji deo tela u najvecem broju slucajeva poslednji odlazi.
sailorman Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Nema vezbi za mrsavljenje. Mrsavi celo telo, ne mozes dobiti 5kg u gornjem delu, a izgubiti 4kg u donjem. Baksuz je sto stomak i taj deo iznad dupeta, tacnije srednji deo tela u najvecem broju slucajeva poslednji odlazi.Pa to, odlazi poslednje, u mom slucaju nikad.. A ja sam neuka u oblasti fizicke kulture, pa sam htela da znam da li tu mozda ima nekih misica koji se mogu zategnuti vezbama isl.
sailorman Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Sto bi to skidala?Ja obozavam da uvatim svoju devojku za taj deo.Ne znam, meni je to nelepo. A i valjda je bolje vatati za dupe.
Sara Goldfarb Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Pa to, odlazi poslednje, u mom slucaju nikad.. A ja sam neuka u oblasti fizicke kulture, pa sam htela da znam da li tu mozda ima nekih misica koji se mogu zategnuti vezbama isl.naravno da se može eliminisati. najbolji efekat daje trčanje, ali i svaka vežba za struk.
Milogled Bluff Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Bas sam se pitao dje je Saraga kad je najvise trebamo
sailorman Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 naravno da se može eliminisati. najbolji efekat daje trčanje, ali i svaka vežba za struk.Hvala! Trcanje znam sta je, al bilo bi super da mi das neki primer vezbe za struk. Jel trazim previse?
Alphons Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 imam 23.6% masti u telu, a BMI mi je dobar.ništa, da ugasim pljugu i popijem kokakolu, pa na trening...
Milogled Bluff Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Mnogo. A znajuci Alfonsovu konstituciju, i ja sam verovatno tu negde, ako ne i gori :(
Alphons Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 malo?mnogo?mnogo, trebalo bi da bude do 16% :(Mnogo. A znajuci Alfonsovu konstituciju, i ja sam verovatno tu negde, ako ne i gori :(jao, ne seri, imaš jeno 16puta više mišića od mene. ja sam se sveo na mast, kosti i tetive.
Recommended Posts