July 6, 201113 yr Ja bih da pitam Zli Glija, ili nekog drugog poznavaoca oblikovanja tela, za savet. Kako se skida ono salo iznad dupeta? Donja ledja recimo, ono sto se preliva preko uskih farmerki. Jel postoje neke vezbe za to?
July 6, 201113 yr Sto bi to skidala?Ja obozavam da uvatim svoju devojku za taj deo. Edited July 6, 201113 yr by Tastatura
July 6, 201113 yr Ja bih da pitam Zli Glija, ili nekog drugog poznavaoca oblikovanja tela, za savet. Kako se skida ono salo iznad dupeta? Donja ledja recimo, ono sto se preliva preko uskih farmerki. Jel postoje neke vezbe za to?Nema vezbi za mrsavljenje. Mrsavi celo telo, ne mozes dobiti 5kg u gornjem delu, a izgubiti 4kg u donjem. Baksuz je sto stomak i taj deo iznad dupeta, tacnije srednji deo tela u najvecem broju slucajeva poslednji odlazi.
July 6, 201113 yr Nema vezbi za mrsavljenje. Mrsavi celo telo, ne mozes dobiti 5kg u gornjem delu, a izgubiti 4kg u donjem. Baksuz je sto stomak i taj deo iznad dupeta, tacnije srednji deo tela u najvecem broju slucajeva poslednji odlazi.Pa to, odlazi poslednje, u mom slucaju nikad.. A ja sam neuka u oblasti fizicke kulture, pa sam htela da znam da li tu mozda ima nekih misica koji se mogu zategnuti vezbama isl.
July 6, 201113 yr Sto bi to skidala?Ja obozavam da uvatim svoju devojku za taj deo.Ne znam, meni je to nelepo. A i valjda je bolje vatati za dupe.
July 6, 201113 yr Pa to, odlazi poslednje, u mom slucaju nikad.. A ja sam neuka u oblasti fizicke kulture, pa sam htela da znam da li tu mozda ima nekih misica koji se mogu zategnuti vezbama isl.naravno da se može eliminisati. najbolji efekat daje trčanje, ali i svaka vežba za struk.
July 6, 201113 yr naravno da se može eliminisati. najbolji efekat daje trčanje, ali i svaka vežba za struk.Hvala! Trcanje znam sta je, al bilo bi super da mi das neki primer vezbe za struk. Jel trazim previse?
July 20, 201113 yr imam 23.6% masti u telu, a BMI mi je dobar.ništa, da ugasim pljugu i popijem kokakolu, pa na trening...
July 20, 201113 yr Mnogo. A znajuci Alfonsovu konstituciju, i ja sam verovatno tu negde, ako ne i gori :(
July 20, 201113 yr malo?mnogo?mnogo, trebalo bi da bude do 16% :(Mnogo. A znajuci Alfonsovu konstituciju, i ja sam verovatno tu negde, ako ne i gori :(jao, ne seri, imaš jeno 16puta više mišića od mene. ja sam se sveo na mast, kosti i tetive.