Alphons Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pa malo je zajebano da istovremeno gubis mast i nabacujes misice ali nije neizvodljivo. Samo treba para i discipline u ishrani.para ? pa nit je alfons neki debos nit kontam da oce da bude zverina ko ti.svakako ce gubiti mast dok bude radio fri vejts u cilju nabacivanja mase, a samoj masi nema sanse da smeta kardio.tako sam nekako i ja razmišljao, pa reko da proverim. A ja ne bih mogao da budem kao Zli ni u najgoroj Zlijevljevoj fazi, čak i kad bih hteo.
Zli Gli Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pa trebaju ti pare za kvalitetnu ishranu. Sva ta piletina, curetina, junetina, riba, mladi i posni sirevi, ovo ono... kosta, jbg. Ja sam jednom probao da bacim na papir koliko mi treba da bih izvlacio dnevno oko 200gr proteina, uz solidan unos kvalitetnih UH i masti, i brzo sam odustao od racunanja.Inace, sad variram izmedju 88 i 90kg, sa definicijom losijom nego kad sam imao i celih 96. Toliko o zverini.
Milogled Bluff Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 savrsenih 96 za moju visinuMa vazi, znaci ja bi trebo da imam 86... How yes no
morgana Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pa trebaju ti pare za kvalitetnu ishranu. Sva ta piletina, curetina, junetina, riba, mladi i posni sirevi, ovo ono... kosta, jbg. Ja sam jednom probao da bacim na papir koliko mi treba da bih izvlacio dnevno oko 200gr proteina, uz solidan unos kvalitetnih UH i masti, i brzo sam odustao od racunanja.Inace, sad variram izmedju 88 i 90kg, sa definicijom losijom nego kad sam imao i celih 96. Toliko o zverini.ima li ista jadnije od posnog sira kad covjek pomisli na sve one masne sirne ukusnosti :(
Zli Gli Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ukus je jadan kad se jede solo, da, ali sa jogurtom moze da prodje. Nekim sa max. 1% masti, naravno
Tastatura Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 (edited) Za one koji su pitali najbolji nacin ishrane(najbolja dijeta)za nabijanje misica i skidanje masti je "proteinska dijeta"(odnosno,jedna od najboljih).Unosenje proteina uz minimalnu kolicinu masti,uz potpuno izbacivanje ugljenih hidrata(dobrih i losih)Obicno traje oko 21-90 dana i za to vreme moze da se izgubi dosta kilograma,sto opet zavisi od metabolizma osobe.Znam iz primera da dijeta uspeva 100%,ali je veliki problem taj nedostatak ugljenih hidrata koji su potrebni za rad mozga.Ja je licno nisam probao jer ne mogu bez hleba,krompira i pirinca,ali ko je disciplinovan neka proba.Nuspojave mogu da budu vrtoglavice i malaksalost.P.S svo to meso dosta kosta pa se vracamo na ono sto je Zli Gli rekao,a to je da su i pare pored disciplinovanosti ogroman problem. Edited June 20, 2011 by Tastatura
Alphons Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 JA znam da bi bi to bila optimalna ishrana, ali mi je to prespartanski. A i trebaju mi obe sive ćelije trenutno. Tako da unosim UH, ali drastično smanjim unos posle pet popodne.
Zli Gli Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ja ne znam ko moze da izdrzi bez ugljenih hidrata 21-90 dana, to mi nikako ne zvuci logicno. Znam za ketogenu dijetu, gde npr. 6 dana jedes samo proteine i nesto malo masti, a onda se jedan dan odvalis od "junk fooda". Isto tako, postoje i varijacije UH, ali mislim da je 90 dana bez istih neizvodljivo.
morgana Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ja ne znam kako neko moze da pomisli da je ok ne unositi ugljene hidrate
Alphons Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ja ne znam ko moze da izdrzi bez ugljenih hidrata 21-90 dana, to mi nikako ne zvuci logicno. Znam za ketogenu dijetu, gde npr. 6 dana jedes samo proteine i nesto malo masti, a onda se jedan dan odvalis od "junk fooda". Isto tako, postoje i varijacije UH, ali mislim da je 90 dana bez istih neizvodljivo. ja ne znam kako neko moze da pomisli da je ok ne unositi ugljene hidratetaj rad. btw, po prvi put razmišljao danas o uzimanju nekih suplemenata za ubivanje masti. Brzo me prošlo kad sam video pošto koštaju.
ToniAdams Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 (edited) proteinska dijeta je nevidjeno sranje, i kao takvu je prezire svako ko se ikada barem malo interesovao za zdravu ishranu. a neuzimanje masti je tek prica za sebe, buduci da je mozak dobrim delom od njih sazdan, te posle nekog vremena dolazi do razgradnje istog. kretenski instant koncept koji je odavno sa razlogom ismejan. Edited June 20, 2011 by ToniAdams
Zli Gli Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Iz licnog primera mogu da kazem da je najbolje jesti koliko toliko normalno (s tim da ovi kojima kipi salo ipak treba da prioritet daju proteinima) a pritom se baviti raznim sportskim aktivnostima, i za odredjeni vremenski period rezultati nece izostati, i vizuelno a i kondiciono. Mada, ako je neko bas ocajan i hoce npr. da se instant stese za leto, treba da proba tu ketogenu dijetu. Video sam neke koji su se sredili za mesec dana ili malo jace, mada je jebeno biti 6 dana bez UH i tako u krug.
Milogled Bluff Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Pa naravno, osnovi zdrave ishrane su danas zeleno, sutra crveno, a prekosutra, je li, zutoBez zajebancije, odnos ugljenih hidrata, proteina, i masti treba da bude valjda nekih 60:25:15, a ako se zeli smrsati, valja smanjiti ukupan kalorisjki unos (i/ili povecati potrosnju). Prosta matematika. Potrosis vise nego sto uneses. Sve ostalo je muziciranje onoj stvari.
renne Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ja pre dve godine najviše smršao (mada nisam 'teo) kad sam sproveo slanina dijetu.
Recommended Posts