ambasador Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jedan ljubezni forumas mi je vec preporucio jednog, ali sam toliko lenj i inertan da se jos uvek nisam obratio coveku Medjutim, ovaj koga ti spominjes mi je bukvalno 100 metara od sljake. Da ne znas mozda posto je pregled/tretman? Mada mogu i sam da odem i proverim. Evo ih na netuPitao sam ortaka koji je redovan pacijent i kaze mi da misli da je pregled nije vise od 2000 dinara. Kaze da je ubedljivo najbolji u gradu i da je njega preporodio. Verovatno cu i ja ovih dana da ga posetim jer imam problema sa lumbalnim delom kicme.
casperbgd Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Danas sam cuo da je u novom zakonu o sportu predvidjeno da svaka teretana mora imati vise od 150 kvadrata. Da li je neko cuo nesto o tome? Pitam cisto informativno, znam da od toga nece nista biti, nego me samo zanima da li je moguce da takva glupost uopste postoji.
Sara Goldfarb Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 (edited) palo mi na pamet da bih kad porastem mogla da držim fitnes/aero treninge. da li mi je za to neophodna licenca? ako jeste, kome treba da se obratim za to? da li itko nešto zna?nemam ni d od dif-a niti s od sportske akademije.miloglede, STOP! Edited April 15, 2011 by Sara Goldfarb
Milogled Bluff Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 (edited) @KasperU Zakonu o sportu nema nikakve odredbe koja bi propisivala povrsinu sportskih objekata. Cak se s tim u vezi nigde ne upucuje na podzakonske akte. Tako da je to po svoj prilici glupost.@Sara:bee: Edited April 15, 2011 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 palo mi na pamet da bih kad porastem mogla da tržim fitnes/aero treninge. da li mi je za to neophodna licenca? ako jeste, kome treba da se obratim za to? da li itko nešto zna?nemam ni d od dif-a niti s od sportske akademije.miloglede, STOP! i ja sam u fazonu da igram centarfora u arsenalu.
Milogled Bluff Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jebe te samo licenca, ostale uslove ispunjavas
Sara Goldfarb Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kako sam mogla da zaboravim miloglede i toni, stop!
belch Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 znam da imaju neki kursevi dal pri difu ili tako nešto, moja (sad već bivša i uveliko trudna) instruktorka aerobika je išla kod njih i dobila tu neku licencu, mogu da je pitam šta i kako ako hoćeš. inače stvarno su je dobro naučili, baš sam bila zadovoljna njom.
Sara Goldfarb Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 da,da pitaj je pa mi dobaci info na pm!fala, fs sista
Milogled Bluff Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Sto na PM, bolje ovde, pa da svi vidimo gde ces se i kako obucavati
Sara Goldfarb Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 NE! ovde video kad se obučim!a ti pripremi maramice!
Aleksija Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 imas i ovo:http://www.ninastim....ZIJA/kurs1.html
casperbgd Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 (edited) Posto u teretanama obicno instruktori nemaju blage veze, onda verovatno i nije potrebna nikakva diploma, vec veza.edit: mrzi me da menjam recenicu, pa nek ostane da instruktori nemaju veze, ali imaju veze. :) Edited April 15, 2011 by casperbgd
Milogled Bluff Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 u teretanama obicno instruktori nemaju blage veze+1
Tastatura Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Posto u teretanama obicno instruktori nemaju blage veze, onda verovatno i nije potrebna nikakva diploma, vec veza.edit: mrzi me da menjam recenicu, pa nek ostane da instruktori nemaju veze, ali imaju veze. :)Negde se i nadju ozbiljni instruktori koji znaju,mada je mnogo vise onih priucenih.
Recommended Posts