Zli Gli Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 to sto se vi kljukate raznim govnima a ne jedete dobro, je odraz vaseg zdravstvenog stanjaNaravno da je hrana kljuc ali ima malo i do godina. Ja sam pre jeo jos gore nego danas a bio bolje gradjen tj. imao manje masti, valjda na mladost. Mada je zapravo ubedljivo najveci problem nastao kad sam poceo 2012. da radim u kladionicama, to mi je zestoko sjebalo psihu i postao sam nezainteresovan za sve ostalo, jbg.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
askeladden Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 On 26.6.2020. at 9:30, Behemoth said: Malo je bolje danas, izgleda da prolazi. Mislim, obicno me upala strefi drugi dan posle jakog treninga, sad je bio pik 3. i 4. dana, i jos uvek ruke ne mogu bas skroz da ispravim, a trenirao sam u ponedeljak poslednji put. Zvao sam trenera, preporucio mi je da uzmem u DM-u neki gel, magnezijum hlorid, u plavoj flasici, koji se utrljava na bolna mesta, i poceo sam sa time juce. Danas je dosta bolje. Masiram ruke non stop, stavljam gel 2 puta dnevno, pa cu valjda biti fit do ponedeljka. Sto neko rece, ima i do zamora materijala, mada nije bas da nisam u formi. Mislim da se to zove kiseonicki deficit,kad upala krene sutradan i dozivi agoniju treci dan.Mlecna kiselina se toliko nakupila lokalno u misicu da je napravila haos i otud toliki bolovi jer organizam ne moze da odstrani nakupljene otpadne produkte.Taj Mahnezijum gel moram da nabavim.
askeladden Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 1 hour ago, Zli Gli said: Naravno da je hrana kljuc ali ima malo i do godina. Ja sam pre jeo jos gore nego danas a bio bolje gradjen tj. imao manje masti, valjda na mladost. Mada je zapravo ubedljivo najveci problem nastao kad sam poceo 2012. da radim u kladionicama, to mi je zestoko sjebalo psihu i postao sam nezainteresovan za sve ostalo, jbg. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Zli,kakvi su rezultati sa zadnjim ciklusom mandze?
Djuro Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Norvezani su napravili istrazivanje o tome koliko je rizicno ici u teretanu. uzorak 4000 ljudi, u 5 teretana. zakljucak: nije opasno ("in places with low numbers of new cases, it’s safe."). https://www.sciencemag.org/news/2020/06/it-s-safe-go-back-gym-if-there-s-little-covid-19-around-study-suggests
askeladden Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Pa jeste kad mora da se zakaze termin za trening.
Friend Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Ovde samo prvi dan, posle se odustalo i od ogranicenja broja ljudi. I pun gas.
askeladden Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 9 hours ago, Friend said: Ovde samo prvi dan, posle se odustalo i od ogranicenja broja ljudi. I pun gas. Staro dobro 'Nece valjda'
Zli Gli Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Zli,kakvi su rezultati sa zadnjim ciklusom mandze?Sustanon i trenbolon od te portugalske firme Xerium labs, ili Xerum, do sad najbolja kombinacija iako sam uzimao na peti dan u proseku a kazu da je to malo. Vec posle mesec i nesto jace imao 8kg vise i to solidnog kvaliteta s obzirom da i dalje jedem ocajno. Posle mesec i po nisam nastavio s tim jer je dobavljac zatajio nego sam presao opet kod drugog na ove Indijce, Shree, neki obican test i boldenon. E sad, krenuo sam na plazu a suncanje i plivanje mi svakog leta izvuce par litara vode pa sam i sad spao sa 102.5 na 98kg (ne znam jel vaga u teretani tacna ali je dobra da merim promene) tako da cu za ovo drugo videti tek za mesec i kusur. Ova sto mi daje kaze da je ta portugalska kombinacija gusca, da se sporije daje, sto mozda govori i nesto o kvalitetu, ne znam...Sent from my SM-G960F using Tapatalk
askeladden Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 10 hours ago, Zli Gli said: Sustanon i trenbolon od te portugalske firme Xerium labs, ili Xerum, do sad najbolja kombinacija iako sam uzimao na peti dan u proseku a kazu da je to malo. Vec posle mesec i nesto jace imao 8kg vise i to solidnog kvaliteta s obzirom da i dalje jedem ocajno. Posle mesec i po nisam nastavio s tim jer je dobavljac zatajio nego sam presao opet kod drugog na ove Indijce, Shree, neki obican test i boldenon. E sad, krenuo sam na plazu a suncanje i plivanje mi svakog leta izvuce par litara vode pa sam i sad spao sa 102.5 na 98kg (ne znam jel vaga u teretani tacna ali je dobra da merim promene) tako da cu za ovo drugo videti tek za mesec i kusur. Ova sto mi daje kaze da je ta portugalska kombinacija gusca, da se sporije daje, sto mozda govori i nesto o kvalitetu, ne znam... Sent from my SM-G960F using Tapatalk https://www.newswire.com/equipoise-boldenone-undecylenate/189445
Бруклинский Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 (edited) The Rock je neunistiv, mogao bih po ceo dan da gledam njegove rituale kad ima cheat day, podjednako me insirise kao kad dize gvozdje u teretani. Mozda devojcice imaju Princezu Kajli, ali makar mi decaci muskarcine imamo Dvejna Stenu da nas svaki dan inspirise svojim testosteronskim smekerstvom Da ne bude da samo kacim njegove obroke, evo kako izgleda kada posle treba da sagori sve te unete kalorije Edited July 5, 2020 by Бруклинский
Бруклинский Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Vec punih deset godina sam verni potrosac AMG Sporta, nadam se da ce i narednih deset biti podjednako plodonosno
Бруклинский Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Naravno da je odlicna, jednoga dana ce biti izlozena u dvorcu Петергоф, a do tada sluzice kao sastavni deo promocije zdravog i kvalitetnog zivota
Recommended Posts