Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

to sto se vi kljukate raznim govnima a ne jedete dobro, je odraz vaseg zdravstvenog stanja

Naravno da je hrana kljuc ali ima malo i do godina. Ja sam pre jeo jos gore nego danas a bio bolje gradjen tj. imao manje masti, valjda na mladost. Mada je zapravo ubedljivo najveci problem nastao kad sam poceo 2012. da radim u kladionicama, to mi je zestoko sjebalo psihu i postao sam nezainteresovan za sve ostalo, jbg.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Posted
On 26.6.2020. at 9:30, Behemoth said:

Malo je bolje danas, izgleda da prolazi. Mislim, obicno me upala strefi drugi dan posle jakog treninga, sad je bio pik 3. i 4. dana, i jos uvek ruke ne mogu bas skroz da ispravim, a trenirao sam u ponedeljak poslednji put.

Zvao sam trenera, preporucio mi je da uzmem u DM-u neki gel, magnezijum hlorid, u plavoj flasici, koji se utrljava na bolna mesta, i poceo sam sa time juce. Danas je dosta bolje. Masiram ruke non stop, stavljam gel 2 puta dnevno, pa cu valjda biti fit do ponedeljka.

Sto neko rece, ima i do zamora materijala, mada nije bas da nisam u formi.

Mislim da se to zove kiseonicki deficit,kad upala krene sutradan i dozivi agoniju treci dan.Mlecna kiselina  se toliko nakupila lokalno u misicu da je napravila haos i otud toliki bolovi jer organizam ne moze da odstrani nakupljene otpadne produkte.Taj Mahnezijum gel moram da nabavim.

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Naravno da je hrana kljuc ali ima malo i do godina. Ja sam pre jeo jos gore nego danas a bio bolje gradjen tj. imao manje masti, valjda na mladost. Mada je zapravo ubedljivo najveci problem nastao kad sam poceo 2012. da radim u kladionicama, to mi je zestoko sjebalo psihu i postao sam nezainteresovan za sve ostalo, jbg.

Zli,kakvi su rezultati sa zadnjim ciklusom mandze?

Posted

Norveska i Srbija, dve krajnosti u nekim stvarima.

Posted

Pa jeste kad mora da se zakaze termin za trening.

Posted

Ovde samo prvi dan, posle se odustalo i od ogranicenja broja ljudi. I pun gas.

Posted
9 hours ago, Friend said:

Ovde samo prvi dan, posle se odustalo i od ogranicenja broja ljudi. I pun gas.

Staro dobro 'Nece valjda'

Posted
Zli,kakvi su rezultati sa zadnjim ciklusom mandze?
Sustanon i trenbolon od te portugalske firme Xerium labs, ili Xerum, do sad najbolja kombinacija iako sam uzimao na peti dan u proseku a kazu da je to malo. Vec posle mesec i nesto jace imao 8kg vise i to solidnog kvaliteta s obzirom da i dalje jedem ocajno. Posle mesec i po nisam nastavio s tim jer je dobavljac zatajio nego sam presao opet kod drugog na ove Indijce, Shree, neki obican test i boldenon. E sad, krenuo sam na plazu a suncanje i plivanje mi svakog leta izvuce par litara vode pa sam i sad spao sa 102.5 na 98kg (ne znam jel vaga u teretani tacna ali je dobra da merim promene) tako da cu za ovo drugo videti tek za mesec i kusur. Ova sto mi daje kaze da je ta portugalska kombinacija gusca, da se sporije daje, sto mozda govori i nesto o kvalitetu, ne znam...

Posted
10 hours ago, Zli Gli said:

Sustanon i trenbolon od te portugalske firme Xerium labs, ili Xerum, do sad najbolja kombinacija iako sam uzimao na peti dan u proseku a kazu da je to malo. Vec posle mesec i nesto jace imao 8kg vise i to solidnog kvaliteta s obzirom da i dalje jedem ocajno. Posle mesec i po nisam nastavio s tim jer je dobavljac zatajio nego sam presao opet kod drugog na ove Indijce, Shree, neki obican test i boldenon. E sad, krenuo sam na plazu a suncanje i plivanje mi svakog leta izvuce par litara vode pa sam i sad spao sa 102.5 na 98kg (ne znam jel vaga u teretani tacna ali je dobra da merim promene) tako da cu za ovo drugo videti tek za mesec i kusur. Ova sto mi daje kaze da je ta portugalska kombinacija gusca, da se sporije daje, sto mozda govori i nesto o kvalitetu, ne znam...

https://www.newswire.com/equipoise-boldenone-undecylenate/189445

Posted (edited)

The Rock je neunistiv, mogao bih po ceo dan da gledam njegove rituale kad ima cheat day, podjednako me insirise kao kad dize gvozdje u teretani.

Mozda devojcice imaju Princezu Kajli, ali makar mi decaci muskarcine imamo Dvejna Stenu da nas svaki dan inspirise svojim testosteronskim smekerstvom :wub:

Da ne bude da samo kacim njegove obroke, evo kako izgleda kada posle treba da sagori sve te unete kalorije :D

gOMZtxj.jpg

Edited by Бруклинский
Posted

al ce biti gadan starac sa iskocenim

venama

Posted

Vec punih deset godina sam verni potrosac AMG Sporta, nadam se da ce i narednih deset biti podjednako plodonosno :wub:

MNcPcak.jpg

Posted

Naravno da je odlicna, jednoga dana ce biti izlozena u dvorcu Петергоф, a do tada sluzice kao sastavni deo promocije zdravog i kvalitetnog zivota :D

PM9yZ4h.jpg