korindjar Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Galenikin testosteron sterojidi se prizvode u srbiji?
Alphons Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 aha, i to po onome što čujem* prilično kvalitetni.ne od bildera, odmah da se ogradim.
Zli Gli Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Pa koliko sam skontao, manje-vise dobar deo tih steroida ima primenu u lecenju nekih bolesti ali ih braca bilderi koriste u druge svrhe... Konkretno, taj testosteron se daje i deci zaostaloj u fizickom razvoju, s tim sto se njima daje nesto tipa 250ml na svake 2-3 nedelje a bilderi uzimaju 250ml npr. svaki cetvrti dan. I naravno, najbolji je u kombinaciji sa nekim oralnim steroidom ali to je vec druga prica.Sve sam ispitao, nacitao se, naslusao iskustava ljudi koji su to uzimali... ali jok. Jeste da su svi zivi i zdravi ali necu da uzimam to jer mi je hrana uzasna i dzabe bi mi bilo, dobio bi' verovatno samo na snazi a to mi ne treba u zivotu. A da imam sredjenu i jacu ishranu, onda mi opet ne bi trebali steroidi jer bi' nabacio jos tih par kila misica koje hocu, tako da nemam razloga da koristim bilo sta tog tipa. Zato cu lepo da nagruvam ove moje ludake, ima da budu k'o SvaJcenegeri za 10 nedelja
dzoni Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Za one koji ne znaju sta je body building :)http://www.youtube.com/watch?v=EFpYI0ppc2U
nisam ja Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 kako da efikasno suzbijem mast naslaganu oko abdomena?
Milogled Bluff Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Koliko je znam, there's no spot reduction :(
korindjar Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 (edited) run it's not me, run!& don't eat at night & let the bed bugs bite Edited April 22, 2010 by Hustler
Zli Gli Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Koliko je znam, there's no spot reduction :(Nema, ne moze tako. Cak bih rekao da stomak zadnji odlazi.
Alphons Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Stomak svakako zadnji odlazi.Ja sam uspeo da istopim sve ostalo, ali stomak ostaje, i tako već mesec dana.Što i nije loše, jer svakog jutra dok šoram pomislim kako treba da odem u teretanu :)
Milogled Bluff Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 (edited) Stomak svakako zadnji odlazi.Ja sam uspeo da istopim sve ostalo, ali stomak ostaje, i tako već mesec dana.Što i nije loše, jer svakog jutra dok šoram pomislim kako treba da odem u teretanu :)Dok god vidis vrsnjaka kad soras, nije tragicno :)Elem, i ja sam opet nabacio bojlercinu i miselinke, jebo me konj Edited April 22, 2010 by Milogled Bluff
casperbgd Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Sta zadnje odlazi, dosta zavisi od genetike. Znam dosta ljudi kojima se salo skuplja na ruke npr., dok im je stomak dobar, ili noge, itd. U svakom slucaju, kardio i ishrana i six pack ne moze da omane.
Lutador Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ja bih pre rekao: trening snage i ishrana, ili čak ako ćemo po prioritetima: ishrana + trening snage ;) ''Kardio'' = jedna od najvećih zabluda što se tiče regulisanja telesne mase odnosno masti.
Milogled Bluff Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Moje licno iskustvo potvrdjuje ovo sto je Lutador napisao.
Recommended Posts