Zli Gli Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ma otkud se nazire, to sam odaljio telefon od ocne perspektive. Nema vise ni plocica ni vrsnjaka :(
ToniAdams Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 poradio si na BIPcepsu.godine, zli, godine...
Zli Gli Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Imam ja!Samo ako si trudna ili na nekoj teskoj hemiji. Natural - no way, Pedro!
nbg4ever Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Gli, daj jedan gif "I shake my belly like a bowl full of jelly"
Vapad Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 (edited) Ima li ko veci? 'Bem ti zivot... Ali ti stopala užasno mršava, i imaš elegantno izdužene prste Jesi li razmišljao o...khm...khm...pouziranju, feet modelingu. :D :PEDIT: e da, moj je mnogo veći i to skroz prirodno ! Edited February 17, 2010 by Vapad
Lutador Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bez brige, na ovim POV snimcima stomak uvek izgleda veći nego što stvarno jeste
Kolja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Interesuje me ako bi neko mogao da mi da link da lepo procitam koji sve tipovi vezbi postoje i za koje grupe misica sluze (npr za bicepse to to i to,za ledja to to i to,za listove to to i to etc)Dok sam isao u teretanu redio sam otprilike sve kao i moj drug posto je on znao neke vezbe,ali sad on zeli da ode u neku drugu teretanu,posto su ovde poskupeli,a ja ocu da ostanem...Pa bih vas zamolio ako znate i imate vremena da me uputite gde mogu to da vidim,jos bolje ako je na srpskom...
korindjar Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 + jedan link koji je nbg ranije ostavio http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/
casperbgd Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 (edited) Interesuje me ako bi neko mogao da mi da link da lepo procitam koji sve tipovi vezbi postoje i za koje grupe misica sluze (npr za bicepse to to i to,za ledja to to i to,za listove to to i to etc)Dok sam isao u teretanu redio sam otprilike sve kao i moj drug posto je on znao neke vezbe,ali sad on zeli da ode u neku drugu teretanu,posto su ovde poskupeli,a ja ocu da ostanem...Pa bih vas zamolio ako znate i imate vremena da me uputite gde mogu to da vidim,jos bolje ako je na srpskom... My linkCitaj i ostale podforume da se vise uputis u program treninga. Same vezbe nisu dovoljne ako ne znas kako, sta i koliko. Edited February 20, 2010 by casperbgd
Recommended Posts