korindjar Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ja nemam resenje za podlaktice. popravile su se i nisu vise kao u devojcice, ali mi vriste kada vezbam ruke. kada zavrsim vezbu moram da nabijam koren dlanova na teg da nekako smirim bol
3opge Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 propadanja: 38, 30, 20 podizanja na sipku: 10, 7sklekovi 40, 32
Allegra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kod mene u teretani oko 30% bildera nose kape dok vezbaju.jel to slican fazon sa najlonom oko struka ili ima neke veze sa zivotom ?
Milogled Bluff Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kod mene u teretani oko 30% bildera nose kape dok vezbaju.jel to slican fazon sa najlonom oko struka ili ima neke veze sa zivotom ?:lol:Mozda skidaju masne naslage sa mozga?
korindjar Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kod mene u teretani oko 30% bildera nose kape dok vezbaju.jel to slican fazon sa najlonom oko struka ili ima neke veze sa zivotom ?moje pare bi stavio na 'procelavi' opciju
Allegra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 bah, tko bi znao.cula sam za one fat burn-ere gde kao ne sme da ti bude hladno da bi fercerali, a posto se preko glave gubi dosta telesne toplote, palo mi na pamet da nije mozda to.
Kelt Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 (edited) ja nemam resenje za podlaktice. popravile su se i nisu vise kao u devojcice, ali mi vriste kada vezbam ruke. kada zavrsim vezbu moram da nabijam koren dlanova na teg da nekako smirim bol ali ne ovako ravno pošto gađa tricepse i pektoralis, nego pod uglom od tridesetak stepeni, onda je opterećenje skoro najviše na podlakticama, jedino što je prilično zeznuto dok ne navikneš. a još bolja varijanta je ovo (mada ja nisam uspeo da stignem do toga...) Ne mora baš ovako, noge mogu da se oslone na nešto, štos je samo da isključiš rameni pojas i da je opterećenje na rukama Edited February 7, 2010 by Kelt
korindjar Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 imam dve rutine za noge1. cucanj, iskorak, listovi2. cucanj, ekstenzije, leg curl, listovi-------danas radio 1. i jedva hodam. super je taj osecaj kada si presrecan zbog iznemoglosti
Alphons Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 super je taj osecaj kada si presrecan zbog iznemoglostinadam se da ću ga uskoro osetiti :)večera ortak i ja idemo da čekiramo neku mišićanu u kraju.baš mi se ide u teretanu, po prvi put u životu, inače sam više u fudbal/basket fazonu.
korindjar Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 svidece ti se ako budes ignorisao atmosferu teretane prvih par meseci :D
Zli Gli Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Da, brate, znaci, brate! 200 kila bench, brate, priroda, masa je mama, ovo ono brate... :wub:Mada, ovamo gde ja sad radim je totalna suprotnost, iako je i tu bilo isto kad se teretana otvorila. Sad samo zajebancija, cak i ovi koji su kao neke mafijoze se ponasaju normalno jer nemaju mnogo kompanjona pa im glupo da smaraju ove obicne smrtnike.
ToniAdams Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 eee, u moje vreme je izvesni duca, mirijevski mafijas, nosio pistolj u kutiji za video kasetu.to su bile teretane.staaaare teretane.
Recommended Posts