Zli Gli Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Moco, stari Rumunu, kako tebi ide? Jesi se odvalio ko konj, jel te radi onaj hemija sto sam ti poslao? Pricaj, covece, nemoj nas drzati u neizvesnosti!
Moća Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Meni ide nikako ili nekako bem li ga. Stojim na 90 kila ali i dalje normalno jedem sve sem slatkog i ne pijem gazirano. Uplatio sam ipak i traku pa trcim 25min pre svakog treninga. Videcemo kako ce se odvijati na dalje. Hemija mi nije stigla mozda mi postar ukrao. Cilj mi je da se spustim na 85kg do kraja maja meseca videcemo mislim da ce to biti ok do tada.
Indy Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Meni i dalje Bobby izgleda bolje na After fotki. -_-
Dagmar Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Meni i dalje Bobby izgleda bolje na After fotki. -_- Meh, skinuo je jedno četiri kila max.
Milogled Bluff Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Meni ide nikako ili nekako bem li ga. Stojim na 90 kila ali i dalje normalno jedem sve sem slatkog i ne pijem gazirano. Uplatio sam ipak i traku pa trcim 25min pre svakog treninga. Videcemo kako ce se odvijati na dalje. Hemija mi nije stigla mozda mi postar ukrao. Cilj mi je da se spustim na 85kg do kraja maja meseca videcemo mislim da ce to biti ok do tada. Ne budi tako radikalan, daj neki realniji cilj, recimo 400 grama do sledece zime. Brate, 5 kila za 4 meseca. To se opusteno skine za 5 nedelja, bez preteranog gladovanja.
Moća Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Pa ja to i hocu. Sta ce mi manja kilaza na 187cm? Smanjim na 85 zategnem se malo mu ga dam po definiciji i gotovo.
spina Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ja sam sjebao nešto gornji deo leve sise, ubija me kada radim nešto za grudi uz pomoć šipke, dok sa bucicama imam manje problema, primetio sam da mi je i malo pozutelo / pozelenelo to mesto gde se javlja bol, pokušaću sada ovu nedelju da radim sa manjim kilazama, valjda ce prestati.
Moća Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 A da pokusas da odes do lekara i da se ne zajebavas sa time?
ToniAdams Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 pa ako si zacepio misic sigurno nece proci tek tako.
Miralem Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 pa dobro, rekao je da ce smanjiti tezinu. sto znaci da ce iz bencha dizati onu drvenu motku koju svaki gym ima iz nekog razloga. to je ok.
ToniAdams Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 pa spina gura 250, znaci smanjice na 200 :(
spina Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Miralem objasnio kako ću da radim :P nemam problema sa mrtvim, znači samo kada radim grudi i to šipkom. Pratiću stanje još ovu nedelju pa ako ne bude bolje otići ću kod lekara.
Recommended Posts