January 30, 201510 yr Drzi se. Neverovatno kakvi se problemi stvore od naizgled naivne stvari (zgibova). Inace je rhabdo jedna od prvih stvari o kojoj sam procitala kada sam citala o zgibovima i, panicar kakav jesam, uvek proveravam to oko laktova kad krene da me boli nakon treninga - da nije oteklo itd.
January 31, 201510 yr Au svetijbm :( drž se brate, zagrizi i ne odustaj kolko god dugo oporavak bude trajao.
January 31, 201510 yr 4 kile dole ovde, dosad nisam preskočio trening (jesam se zajeb'o zadnji put i greškom upao u neki napredni cycling čas gde su lokalni - uglavnom ženski - lens armstronzi pokušali da me ubiju, i to bez droga, ali sam srećom i to pregurao...) Dosad bez nekih žalbi, radim kao što mi je rečeno. Walking lunge mi je ubedljivo najteža vežba, valjda što tom prilikom radim s najvećom težinom (svojom :D). Bojler mi se malko poravnao, hehe
January 31, 201510 yr Znam da će posle da uspori (što kažu u početku je to uglavnom voda što se gubi). Ali, neka, samo neka ide.
January 31, 201510 yr nema veze. posle ces prestati da koristis vagu a poceces onaj krojacki metar. cilj ti je da izgubis salo, a ne kile.
February 1, 201510 yr E baš došao da se zahvalim na podršci i prijavim da mi je bolje i da sutra idem kući. Bravo Indy, samo cepaj!
February 1, 201510 yr E baš došao da se zahvalim na podršci i prijavim da mi je bolje i da sutra idem kući. Bravo Indy, samo cepaj!