bradilko Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ozdravi sto pre sa sto manjim posledicama! i cuvaj se ubuduce!!!!!
Aineko Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Drzi se. Neverovatno kakvi se problemi stvore od naizgled naivne stvari (zgibova). Inace je rhabdo jedna od prvih stvari o kojoj sam procitala kada sam citala o zgibovima i, panicar kakav jesam, uvek proveravam to oko laktova kad krene da me boli nakon treninga - da nije oteklo itd.
goofs Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Au svetijbm :( drž se brate, zagrizi i ne odustaj kolko god dugo oporavak bude trajao.
Amelija Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 o svašta :( drži se, i da prođe što pre i što bezbolnije!
Indy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 4 kile dole ovde, dosad nisam preskočio trening (jesam se zajeb'o zadnji put i greškom upao u neki napredni cycling čas gde su lokalni - uglavnom ženski - lens armstronzi pokušali da me ubiju, i to bez droga, ali sam srećom i to pregurao...) Dosad bez nekih žalbi, radim kao što mi je rečeno. Walking lunge mi je ubedljivo najteža vežba, valjda što tom prilikom radim s najvećom težinom (svojom :D). Bojler mi se malko poravnao, hehe
Indy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Znam da će posle da uspori (što kažu u početku je to uglavnom voda što se gubi). Ali, neka, samo neka ide.
ToniAdams Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 nema veze. posle ces prestati da koristis vagu a poceces onaj krojacki metar. cilj ti je da izgubis salo, a ne kile.
Indy Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Da, to svakako... nisam još došao do te faze, trebaće mi, cenim, par meseci.
Heaviside Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 E baš došao da se zahvalim na podršci i prijavim da mi je bolje i da sutra idem kući. Bravo Indy, samo cepaj!
ToniAdams Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 E baš došao da se zahvalim na podršci i prijavim da mi je bolje i da sutra idem kući. Bravo Indy, samo cepaj!
Recommended Posts