Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Ja mislio Bosko digo 120 iz benca :(

• Replies 8.3k
  • Views 607.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

al zato je iz stolice napiso pre neki dan 120 postova. aj ti to da te vidim.

Ne reci dvaput

Isao sam prekjuce kod nekog eks-kiroprakticara koji sad radi sijacu masazu, lomio mi vrat polugama i istezao me. Opravio mi je ono sto me jebavalo 3 meseca, samo me sad boli to sto me on lomio i savijao ali to ce proci brzo. Krenuo sam u teretanu pre 10ak dana opet i tacno vidim razliku pre i posle tretmana, svaka mu dala. 1200 dindzi a kao nov sam, ima da budem Svajceneger do sledeceg leta!

to! :)

jbt, ja sam prekjučer radio iskorak sa 25 kila i jedva hodam

pa dobro, garant ne skaces 7m u dalj ;)

ovo nije gay teretana.

Mnogo je 105 kila, cenim da se samo slikala tako bez da je stvarno radila tu vezbu sa tom kilazom. Iskreno, ja sam najvise sa 90 pre 5-6 godina, kad sam se najvise lozio i radio cucanj sa 150 u serijama. Jebem li ga, mozda je i do tehnike ali ne verujem da moze da radi sa 105.

Veceras cu bas da radim noge, planirao sam cucanj sa 120 i iskorak sa 60 jer nisam dugo bio ali sad me nekako sramota ako nije prevara, bez obzira sto je ona profi sportista :D

hm

a zasto tacno ovo radi?

I meni tih 105 kila zvuci nerealno. Osim ako se ne spusta 10 santimetara, kao na ovom Tonijevom klipu.

Edited by Milogled Bluff

Deluje mi prilicno nadrkano i prepotentno na ovom klipu, sudeci po tome kako se zesti. Ne svidja mi se to nikako.

znaci, ne bi je?

pa sigurno da ne bi. nit je klinka nit je matorka :fantom: