spina Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 MIslim da je devojku/zenu to sasvim ok, ja retko kada unosem po 2 po kilogramu, pa opet imam jako dobar napredak. Ako si pri parama uzmi proteine slobodno.
InvisibleLight Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 ok, kul. unesem toliko i hranom. thnx
spina Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 (edited) pa da, zenama je uglavnom lakse da unesu dva puta vise proteina od telesne mase bez kupovine wheya :))) Edited November 12, 2014 by spina
Milogled Bluff Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Danas u clean and jerk-u u kategoriji do 105 kila triput uzastopce pao svetski rekord. A ja idiotcina gledam tenis, jebo mi pas mater Edited November 15, 2014 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Danas u clean and jerk-u u kategoriji do 105 kila triput uzastopce pao svetski rekord. A ja idiotcina gledam tenis, jebo mi pas mater reci nam nesto novo idiotcino. verujem da si gledo sah a ne klickoa
darling Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 moram da prijavim da ja koja nikad u zivotu ne gledam sport na teveu, pre dva dana sam drkala daljinski, naletela na eurosport i ostala da gledam klinidzrk s malim snaznim ljudima, koji na primer dizu 205 kila. posle ovog milogledovog shvatam da postoje kategorije, ovi moji su imali osamdesetpetak kila i izlgedali su dosta deformisano. ali snazno. ivan markov je heroj u toj kategoriji, ako sam dobro razumela i zapamtila?! a ja, zapatila sam dosta kila, 68 je mnogo za moju kategoriju, ne mogu da napredujem u zgibovima, posto mi je svaki zgib s opterecenjem :D ne moze onako kako sam ja zamislila da je dovoljno da se trenira i da moze da se zdere koliko god oces i sta oces. evo me, proso prvi dan bez slatkisa. dala sam sebi 15 dana fore da vidim sta ce se desiti kad ih izbacim iz ishrane.
Verterdegete Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Meanwhile, meni se 6-pack fino poceo da ocrtava.
Milogled Bluff Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Kako bre deformisano u kategoriji do 85 kila? Ti izgledaju kao bogovi, 85 kila cistih misica.
darling Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 meni su svi licili na midzete, kratki, sa ogromnim butinama, utegnutim strucicima, malim djokama, nabreklim ramenima, bez vratova, male glave... osim ivana markova. mozda ih je deformiso moj teve :D
InvisibleLight Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Meanwhile, meni se 6-pack fino poceo da ocrtava. +1Tačnije +2, ona ispod rebara Samo što to nema veze s teretanom nego s kardiom i ishranom Klasične trbusnjake ni ne radim zbog leđa, samo planks i još par vežbi tog tipa S tegovima sam .. onako.. užas, ali napredujem lagano i dobro mi je!
boshoku Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 ok, svi ste debeli, al mi nije jasno što se mučite mesto samo da smanjite unos hrane
Miralem Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 mogo bi i ti da krenes da se bavis nekim sportom, umesto sto svu energiju usmeravas na smaranje po forumu.
boshoku Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) ... Edited November 16, 2014 by boshoku
Recommended Posts