Milogled Bluff Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 -1 ja imam mnogo manji apetit kad bilo sta fizicki radim nego kad blejim. jos bolji osecaj +1
InvisibleLight Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Gde ides, kod Spanca? Jebote, svi vedzbaju a samo ja izranjavan :( da, verna spancu since 1988 :misko:
Verterdegete Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ja nisam gladan jos nekoliko sati posle vezbe, ali onda u trenutku ko da mi je neko ispumpao stomak i ostavio crnu rupu unutra.
darling Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 danas sam dobila novi trening dosta razlicit od dosadasnjih. najcesce sam rotirala 3 ili 4 kruzna treninga 4 puta, u nekoliko navrata sam radila split. novi se sastoji od 10 treninga koje cu uraditi po 6 puta, tokom kog bi trebalo da smanjujem broj ponavljanja i povecavam tezine. bacila sam oko na papir, ceka me i farmers vok :) ispisacu svih 10 kako ih budem radila, mozda ce nekom koristiti gotov program. prvi trening 10 serija kosi benc po pet ponavljanja sa 30 kila, silazni pokret spor, brojim 4 3 2 1, izbacaj snazan zgibovi po pet ponavljanja (sa 66 kila :D), koliko mogu sama, sta ne mogu asistencija pauze izmedju benca i zgiba 40 sekundi, izmedju zgiba i benca minut 3 serije propadanja 6 do 8 jednorucno veslanje s tegom od 16 kila 8 ponavljanja pauze izmedju vezbi 40 sekundi meni propadanjos super ide, al posle 10 serija kosog i zgibova, ceo gornji deo tela mi se tresao i bili su mi dosta teski. i pauze su me smorile, sve sam mogla duplo brze, al nije bilo po programu.
darling Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 drugi trening 10 serija siroki cucanj pet ponavljanja (sa 40 kila, sto je najveca tezina koju sam do sada dizala) leg curl prsti spolja pet ponavljanja (max kilaza s kojom sam do sada radila) pauza izmedju vezbi 90 sec 3 serije iskorak s vracanjem 8 ponavljanja (s tezinom manjom od moje maksimalne) rumunsko mrtvo 8 ponavljanja (s 50 kila, inace radim sa 60, i ovo mi je bilo ko da mlatim cackalicom, sledeci put cu 60) pauza izmedju vezbi 90 sec pauze su me opet smorile, mogla sam da ustedim 30 posto vremena, al nije bilo po programu. otkako sam uradila ovaj trening, idem kroz zivot sa stegnutom guzicom :D
Milogled Bluff Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ja jutros radio propadanja posle nekoliko godina. Jedva izvuko 10, doduse bas dubokih, maltene koliko je fizicki moguce ici dole. Do veceras ocekujem paralizirajucu upalu sisa.
Milogled Bluff Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Do veceras ocekujem paralizirajucu upalu sisa. O, da
darling Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 treci trening 10 serija benc uski na ravnoj klupi pet ponavljanja vezba za biceps s tegovima koja ne znam kako se zove pet ponavljanja 3 serije izlomljena kratka sipka s tegovima 8 ponavljanja(drzi se ispred sebe, pa se dize do ramena s lomljenjem u laktovima, laktovi priljubljeni uz telo) triceps s tegovima 8 ponavljanja (sednes na klupu, tegovi iznad glave, i savijas laktove unazad) izmedju svake vezbe 90 seckundi pauze. pauze nisam izdrzavala, jer mi trening nije bio naporan. sto me nervira sto ne znam kako se zovu vezbe.
Milogled Bluff Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ja sam sve blizi zakljucku da propadanja, bar ovako duboka, nisu za moja izraubovana skoro-pa-cetrdesetogodisnja ramena. Uostalom, velike sise su debelo precenjene -_- Pitanje za djembelog Tonija - dokle se ti spuscas kad radis propadanja? Do paralele ili ispod?
ToniAdams Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 heh, skroz je tacno da moze biti opasno po ramena, to sam i sam iskusio. najbitnije je da se zagrejes. sad, ja sam tripovao da sa svojih sto i nekolko kila radim propadanja kao vezbu za zagrevanje, i to se ispostavilo kao blago idiotska ideja. posle toga sam ubacio skeke pre propadanja, i sad vise nema frke. sto se same vezbe tice, provalio sam da mi sledeci polozaj najvise odgovara - izbacim sise, zategnem skroz ledja, gotovo da mi se spoje lopatice, i spustam se polako, dokle mogu. otkad sam krenuo tako da radim, nemam nikakav problem sa ramenom.
Milogled Bluff Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ima smisla. Kazu da tako treba raditi i benc (spojene lopatice, ramena sto vise pozadi, tj. dole i isturene grudi).
darling Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 cetvrti trening 10 serija kosi benc sa bucicama 5 ponavljanja s max tezinom (meni je to 16 kila) zgibovi pet ponavljanja 3 serije ravni benc s bucicama 5 ponavljanja sa 16 kila jednorucno veslanje s tegom 5 ponavaljanja 20 kila pauze izmedju svakog ponavljanja 90 sec
Recommended Posts