October 6, 201410 yr 5 zgibova a neki lik doso, sad ga prvi put vidim, i dize tegove u full opremi. za fudbal. teretana kao izvor uvek novih iznenadjenja. sta 5 zgibova? Moras vise reci da koristis. Neko ko te ne zna mogao bi greskom da stekne dojam da si ti u stanju da radis zgibove.
October 6, 201410 yr blafe, eo zanimljiv clanak za vas sa slabim rukama http://www.powerandgraceperformance.com/blog/lifting-straps-final-statement/
October 6, 201410 yr Hvala, necu ni da citam. Koja je poenta toga, osim ako ne zelis da ti sake jos vise oslabe?
October 10, 201410 yr tradicionalno prvi-i-poslednji ranojesenji mesec u teretani zavrsen. ovaj put imam zelju da ostanem jea
October 11, 201410 yr tradicionalno prvi-i-poslednji ranojesenji mesec u teretani zavrsen. ovaj put imam zelju da ostanem jea Gde ides, kod Spanca? Jebote, svi vedzbaju a samo ja izranjavan :(
October 12, 201410 yr ja ne mogu da se najedem posle teretane, jedem ko mecava. dobar osecaj :) -1 ja imam mnogo manji apetit kad bilo sta fizicki radim nego kad blejim. jos bolji osecaj