October 4, 201410 yr gde radis farmer walk? po gajbi? Jok, po Savskom keju, od mene do Galovice i natrag. Pa po gajbi, gde drugo.
October 4, 201410 yr cekaj, ides od pulta do troseda koji je rascupkao ozren i nazad i opet tako i nazad i opet tako i nazad i opet tako i nazad? koja si ti dijabola. dobro ne treniras triatlon gajbi.
October 4, 201410 yr Nema tu bog zna sta da se gleda, hvat mi nepogresivo otkaze posle najvise minut. I to najcesce u sekundu isto, neverovatno nesto.
October 5, 201410 yr cekaj, ides od pulta do troseda koji je rascupkao ozren najbolje da ga je ozren rascupkao. trosed ima jednostavno 60 godina i napravljen je od skaja.
October 5, 201410 yr najbolje da ga je ozren rascupkao. trosed ima jednostavno 60 godina i napravljen je od skaja.polizes mi jaja kako se odredjuje tezina u farmers vok?Stavis na vagu pa procitas onaj broj koji se pojavi ma neam pojma, ja radim sa dve bucke od po 42,5 kg, sto mu sad dodje malo manje od moje tezine jadno, ali stocu kad imam nejake sake Edited October 5, 201410 yr by Milogled Bluff
October 6, 201410 yr 5 zgibova a neki lik doso, sad ga prvi put vidim, i dize tegove u full opremi. za fudbal. teretana kao izvor uvek novih iznenadjenja. Edited October 6, 201410 yr by Miralem