Milogled Bluff Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 gde radis farmer walk? po gajbi? Jok, po Savskom keju, od mene do Galovice i natrag. Pa po gajbi, gde drugo.
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 cekaj, ides od pulta do troseda koji je rascupkao ozren i nazad i opet tako i nazad i opet tako i nazad i opet tako i nazad? koja si ti dijabola. dobro ne treniras triatlon gajbi.
Milogled Bluff Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Da :( Znam da zvuci pomalo imbecilno, ali uopste nije neizvodljivo, zivota mi.
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 moracu jednom da dodjem da gleam. moje kokice tvoje pivo
Milogled Bluff Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nema tu bog zna sta da se gleda, hvat mi nepogresivo otkaze posle najvise minut. I to najcesce u sekundu isto, neverovatno nesto.
Miralem Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 cekaj, ides od pulta do troseda koji je rascupkao ozren najbolje da ga je ozren rascupkao. trosed ima jednostavno 60 godina i napravljen je od skaja.
Milogled Bluff Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) najbolje da ga je ozren rascupkao. trosed ima jednostavno 60 godina i napravljen je od skaja.polizes mi jaja kako se odredjuje tezina u farmers vok?Stavis na vagu pa procitas onaj broj koji se pojavi ma neam pojma, ja radim sa dve bucke od po 42,5 kg, sto mu sad dodje malo manje od moje tezine jadno, ali stocu kad imam nejake sake Edited October 5, 2014 by Milogled Bluff
Miralem Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 (edited) 5 zgibova a neki lik doso, sad ga prvi put vidim, i dize tegove u full opremi. za fudbal. teretana kao izvor uvek novih iznenadjenja. Edited October 6, 2014 by Miralem
Recommended Posts