Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

moe da vezba ali da smanji tezine na 50%. jes ti postao fizioterapeut pa delis savete?

• Replies 8.3k
  • Views 607.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

:(

vise sam ja fizioterapeut negoli ti bilo sta u vezi sa cime pises na forumu, realno.

• 2 weeks later...

mrtvo 60

kako da ti kaem, sa tim se cak i ne zagrevam :fantom:

zezam se, samo napred :)

Vise od Miralema

Vise od Miralema

i to je tacno.

E, ja u zadnje vreme radim hack squat, iliti mrtvo dizanje sa sipkom iza ledja. Mnogo dobra vezba za noge, a ne zahteva nikakvu dodatnu logistiku.

sta je tu tocno prednost?

Pa noge vise rade nego kod klasicnog deadlifta. U donjem polozaju butine su otprilike paralelne sa podom, barem kad koristis ploce od 10 kila, kao ja.

i to sve samo zato da ne bi posebno radio cucanj i dl. brilijantno.

Kako da radim cucanj bez stalaka?

mozes sa bucicama sa strane.

Pa nema neke epohalne razlike izmedju toga i ove vezbe. A i sad radim veslanje u pretklonu, i farmer walk s bucicama, pa bi jos i klasicni deadlift na sve to bio redundantan™.

Edited by Milogled Bluff

gde radis farmer walk? po gajbi?

može li neko raditi čučnjeve s pravim leđima?

to je meni jedan od životnih ciljeva (kao i zgibovi bez ičega, putovanje na Ande i Svalbard, i tako još po nešto)