Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

mozda ti samo fali fleksibilnost?

nije to, fleksibilnost je valjda jedino sto mi ne fali. :) problem je pre u tome sto sam ja za 15 godina koliko me zezaju kolena "naucila" da stvari radim na nacin(e) koji izaziva manje bola. npr, trener me tera da "sit back" bez da mi kolena idu mnogo napred ("just sit back") - ja to prosto ne mogu da izvedem, bez ikakve tezine.

• Replies 8.3k
  • Views 607.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

estel,jesi nasla adekvatan nacin ishrane?

aha - jedem vrlo malo  <_< (ili patim, zavisi kako mi dodje)

ma upravo sam opet u procesu of being poked, probed, scanned, tested, CT scan, ultrasound, lung function tests, test krvi gde ti izvuku sedam onih flasica (koji im je limit za jedno vadjenje, pitam se), pa kad svi ti rezultati stignu onda ce me slati kod dietitian (ako ne nadje nesto drugo u medjuvremenu).

40 kila dubokog cucnja u serijama  :kralj:

i nije mi bilo tesko...

nije puno, al je vise nego sto mirelam moze :fantom:

ja sam nezna sredovecna zena :(

I u njemu je zarobljena ista, ceka samo da izadje.

Malo vezbi za "definiciju" (za sve koji plase da ce se u teretani prenabildovati):

http://youtu.be/KyFn5QKR220

Edited by Aion

lepota. 

ja danas mrtvo 55.

Edited by darling

hm, tu smo negde.

90 kila gore dole :fantom:

dizes -35kg? kako to?

hm, tu smo negde.

90 kila gore dole :fantom:

a kolko ti imas kila,  a kolko ja imam kila   :fantom:

dizes -35kg? kako to?

Znači da actually spušta 35, toliko je valjda jasno.

hehe, hejteri duvajte ga :fantom:

Edited by ToniAdams