Zli Gli Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Od sinoc pa do malopre sam, izmedju ostalog, pojeo jedno kilu torte, dva velika parceta pice, porciju girica, ne znam koliko cevapa, i popio par casa soka i 5 velikih piva, Niksicko svetlo. Koliko treba da trcim i preskacem vijacu da bih to sagoreo? :(
burekdzija Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Od sinoc pa do malopre sam, izmedju ostalog, pojeo jedno kilu torte, dva velika parceta pice, porciju girica, ne znam koliko cevapa, i popio par casa soka i 5 velikih piva, Niksicko svetlo. Koliko treba da trcim i preskacem vijacu da bih to sagoreo? :( Pre vijace obavezno ricinus ;)
Aineko Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Nova tura, nova avantura, tj. novi pocetak - upravo sam se uclanila u jedan 24/7 gym u komsiluku (i mislim da sam nasla naj-kiwi teretanu u AUS. svi treneri su sa NZ a i pola posetilaca je nesto-maori). cilj, za pocetak, je da nakon godinu dana ponovo nadjem rutinu, cak i ako to znaci imanje nekog rezervnog, less-intense, programa za periode kad mi nije bas najbolje (umesto potpunog bataljivanja, kao sto je bio slucaj u proteklih godinu dana). Nakon toga cilj je vracanje na onaj izgled od proslog Juna (e da, ona slika od tad - ne vazi se vise. nisam nabacila salo, ali sam izgubila misice i, da tako kazem, tonus), ponovni pokusaj na squat i probijanje 35kg barijere na benchu...
Aineko Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Jel skupo? (Pitam za sebe, velika sam cicija). naprotiv, jeftinije nego sto bi me kao studenta kostao gym na uniju. $31.something na svake dve nedelje (dakle, do $16 nedeljno), nema ugovora, samo im das mesec dana notice. hoces u moj gym? :)
Indy Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Malo me odvraćaju toliki kiwiji. (Zaebavam... razmisliću... imam bazen blizu ovde, sa teretanom, ne znam pošto su).
darling Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nova tura, nova avantura, tj. novi pocetak sto mi drago :)
Verterdegete Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 (edited) Drugari, treba li uzimati ugljene hidrate ako se vezba odradi par sati pred spavanje? Edited July 27, 2014 by Verterdegete
Takeshi Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 plivac ryan lochte tvitovao svoj obrok od 10000 kalorija.
Aineko Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 jos se uhodavam s trenerom, posto mi je zivot trenutno prepun obaveza... dobra vest je da i bez treniranja mogu da dignem 60kg dl nekoliko puta bez problema. druga stvar je sto je utvrdjeno da ja definitivno imam neki problem sa squats, zbog mojih kolena - ja uopste ne mogu da sednem kako bi trebalo, jednostavno ne mogu to da izvedem, prebacujem sve na listove ili tako nekako. terao me da radim jedno 10 razlicitih vezbica i ispitivao "where do you feel it?" jer je izgleda sta god da radim s kolenima opteretim listove umesto hamstring, gluts etc.... sad se on naostrio da to popravlja, a kako videcemo.
darling Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 "samo" :) svidja mi se sto radis sa trenerom i sigurna sam da ce te dovesti do cucnja. samo strpljivo. ja se jos nisam dovela u formu od pre operacije, a proslo je pola godine. dl sam tad radila 60 kila, a na proslom treningu s 50, i to prvi put nakon 6 meseci guslanja rumunskog. al sam ih perfektno izvela :) cucanj isto, gazila sam 40 ko od sale, a onda sam, ne znam sama zasto, pocela da se bojim cucnja i da ga skracujem, sve u strahu da iz dubokog necu moci da ustanem. mislim, pa sta i ako ne budem mogla... bilo kako bilo, kad imas trenera, onda on zna kako da resi problem, i na proslom treningu sam opet, posle dugo vremena, radila serije dubokog cucnja s 35 kila, i to mi je bilo dosta lako. naravno da sam bila kukavica kad je predlozio da dignem tezinu :D vezbanje u teretani je ko zidanje skadra na bojani. malo pauze, i cao, sve ispocetka. doduse, sad osecam da su mi temelji snazni. rezultati s pocetka godine, to mi se cini ko da sam na foru dizala il radila zgibove. a sad dizem zato sto sam snazna.
Recommended Posts