Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

ponuda da to ponovim pred tvojim ocima, ali za 10 cevapa, i dalje stoji.

• Replies 8.3k
  • Views 607.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

dil, lepo je da ponuda i dalje stoji, ali sad si je prvi put izneo. 

kako bese, onomad kad ti je bio pokojni milogled u bilderani 'nije ti bio dan za grudi'  :D

ne, nego on nije hteo da ih radi i pobego je u drugi cosak da radi dedlift.

a kad smo bili kod njega hteo sam da podignem stotku za 10 cevapa al si se ti usro i reko da ces mi dati tvoj cevap.

Kako neko moze da uradi 100-200 sklekova u nizu? Kakvi su to uopste sklekovi, od 10cm gore-dole ili sta? Meni je rekord 40 komada, onih skroz do zemlje, ali sve i da sam forsirao i radio mesecima, cenim da nema sanse da bih dogurao na 50+ komada tih sa punim pokretom. Jebeno je to svakom ko je tezi od 60-70 kila.

Mrzim post workout depresiju...

roids :(

digo 10x95 lagano, mogo sam jos 2-3 puta ar me mrzelo. sledece nedelje idem na 100 i opet sam najjaci na forumu!

opet sam najjaci na forumu!

Tja, neće to dugo trajati, jer ove nedelje ja polazim u Teret Hanu.

digo 10x95 lagano, mogo sam jos 2-3 puta ar me mrzelo. sledece nedelje idem na 100 i opet sam najjaci na forumu!

:D

pa ja stolko radim kosi

o boze koji ne postojis, sta sam ti zgresio? zasto moram da u teretani gledam nabildovanog kepeca kako igra pred ogledalom? nije smesno!

bog je ocigledno citao tvoje pisanje na politickoj korektnosti. bog je brz ovih dana.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

o boze koji ne postojis, sta sam ti zgresio? zasto moram da u teretani gledam nabildovanog kepeca kako igra pred ogledalom? nije smesno!

dok on, sasvim sigurno, uziva u tvojoj masnoci.

Idemo u istu teretanu :-D

bog je ocigledno citao tvoje pisanje na politickoj korektnosti. bog je brz ovih dana.

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

sta ces ti na ovom topiku, krzljavi?

All right!

Veni, vidi, vici & sudaverim

Kad je sledeće svecko prvenstvo u bodibildingu i podizavanju tegova, da se spremim za medalju!

:0.6: