Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

ma jok. znaci samo da ti se skupilo previse mlecne kiseline u misicima, a to se redovno desava kad (kao ja) vezbas 1 u nekoliko meseci ili godina.

ako picis bilo sta na svaka tri, cetri dana, osetices samo umor, ako se bas isforsiras, nece doci do upale.

• Replies 8.3k
  • Views 607.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

ok thx

tumblr_mbt81w1bX41rhrc26o1_1280-5058.jpg

Ova sjajna i detaljna knjiga, izuzetno pomaže, i kod vežbanja i da se spreče neželjene povrede.

9498.jpg

upala kvadricepsa. svaki korak boli.  :0.6:

Probaj nanize na nekom podugackom stepenistu :lolol:  samo sto nisam plakao kad me snaslo isto.

Planiram da uplatim teretanu i kardio, Vidim da me čeka izvrsna zabava. 

Topik ima 300 strana!

Kako sad sve to da pročitam da ponedeljka?

<_<

sta ima da citas, upisaces se u teretanu, a ne u biblioteku. kaces nam prijaviti upalu, u utorak? :)

@crtamorasi  ne znam sta je gore, dal uz il niz stepenik. al i ovaj bol ima svojih cari ;)

Još ne znam kad ću da krenem, al' trebalo bi od nedelje.

No, planiram redovno i junački da učestvujem u upalometriji.

upala misica je najbolji osecaj ikada

hesuse, kolko nemate pojma. 

Šta znači uneti 200g proteina?

Koliko proteina ima u po kile roštilja?

Zavisi kakav roštilj. Pileće belo 30ak g proteina u 100g. 

Ok, hvala. Sad kontam a i malo sam gugl'o. Glup. Dvesta grama proteina nije dvesta grama mesa.

Edited by Bujodrag

znaci, imas 100 kila  :fantom: