May 29, 201410 yr ma jok. znaci samo da ti se skupilo previse mlecne kiseline u misicima, a to se redovno desava kad (kao ja) vezbas 1 u nekoliko meseci ili godina. ako picis bilo sta na svaka tri, cetri dana, osetices samo umor, ako se bas isforsiras, nece doci do upale.
May 30, 201410 yr Ova sjajna i detaljna knjiga, izuzetno pomaže, i kod vežbanja i da se spreče neželjene povrede.
May 30, 201410 yr Probaj nanize na nekom podugackom stepenistu samo sto nisam plakao kad me snaslo isto.
May 30, 201410 yr Planiram da uplatim teretanu i kardio, Vidim da me čeka izvrsna zabava. Topik ima 300 strana! Kako sad sve to da pročitam da ponedeljka? <_<
May 30, 201410 yr sta ima da citas, upisaces se u teretanu, a ne u biblioteku. kaces nam prijaviti upalu, u utorak? :) @crtamorasi ne znam sta je gore, dal uz il niz stepenik. al i ovaj bol ima svojih cari ;)
May 30, 201410 yr Još ne znam kad ću da krenem, al' trebalo bi od nedelje. No, planiram redovno i junački da učestvujem u upalometriji.
May 30, 201410 yr Ok, hvala. Sad kontam a i malo sam gugl'o. Glup. Dvesta grama proteina nije dvesta grama mesa. Edited May 30, 201410 yr by Bujodrag