ToniAdams Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 ako ne umine, a odmaras kolena, ici ces klecniku. nije koleno za zezanje. jebalo vas forumsko lecenje.
darling Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 mislila sam prvo forum, onda homeopata. lekar na kraju.
Zli Gli Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 ok, daj ti neki hint za dl. Hvat u sirini ramena tj. onako kako ti ruke prirodno padaju, ledja ispravljena maksimalno, kreces prvo malo nogama kao da radis cucanja onda izvlacis ledjima dok se skroz ne isprsis. Kad se spustas idi dole skroz tj. spusti teg na zemlju a onda sve to ponovo. Ima i varijanta sa ispruzenim nogama, to je vise za zadnju lozu. Kad su u pitanju kilaze, ja volim da se mucim na mrtvom dizanju pa u jednoj ili dve serije odradim bas bas momacki, 5-6 ponavljanja sa najvecim kilazama koje mogu da povucem. Ima brdo snimaka na jutjubu, ne mozes da omanes. Sto se tice ovog NODOL-a, pise da je mnogo dobar i uzecu ga u ponedeljak.
Matilda Ivancic Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WxaiGtRZa3s
Aineko Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Hvat u sirini ramena tj. onako kako ti ruke prirodno padaju, ledja ispravljena maksimalno, kreces prvo malo nogama kao da radis cucanja onda izvlacis ledjima dok se skroz ne isprsis. iliti: zamisli ne da vuces sipku na gore, nego da nogama guras tlo ispod sebe na dole. -_-
Indy Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=WxaiGtRZa3s Jebote, cak i sa takvim dupetom meni je dosadilo da je gledam. Ne znam kako njoj ne dosade te glupe vezbe.
ToniAdams Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) Hvat u sirini ramena tj. onako kako ti ruke prirodno padaju, ledja ispravljena maksimalno, kreces prvo malo nogama kao da radis cucanja onda izvlacis ledjima dok se skroz ne isprsis. Kad se spustas idi dole skroz tj. spusti teg na zemlju a onda sve to ponovo. Ima i varijanta sa ispruzenim nogama, to je vise za zadnju lozu. Kad su u pitanju kilaze, ja volim da se mucim na mrtvom dizanju pa u jednoj ili dve serije odradim bas bas momacki, 5-6 ponavljanja sa najvecim kilazama koje mogu da povucem. Ima brdo snimaka na jutjubu, ne mozes da omanes. Sto se tice ovog NODOL-a, pise da je mnogo dobar i uzecu ga u ponedeljak. mislio sam pre na program, nesto poput stvari koje je glavonja citao na moru na kompu umesto da ide na plaju, po koliko u seriji, koliko cesto itd. znam kako se radi dl :) ok, 5 kom sa max tezinom, bitce tako. jel ima u sremu tjegova povoljno? Edited April 13, 2014 by ToniAdams
Aion Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 aione, aj ako te ne mrzi, napisi mi koju smernicu za dedlift. to je vezba koju nisam radio 15tak godina, posle jednog odvratnog pada na kicmu na zaledjenim stepenicama. sad sam se primio i ne znam sta bi bilo najoptimalnije da radim sa ovim sto imam kod kuce. znaci cirka 100kg. i da, ako neko zna de su najjeftiniji tegovi, uzeo bih jos koju desetinu kila. Tek sad sam pregledao pazljivije jucerasnje postove i videh da si mene pitao sa DL. Kao sto rekoh losa sam adresa za to. Vise sam za ovo price oko NODOL-a i slicnih preparata. Ledja me tako ubise da imam problem da podigne ploce od 20kg kad ih stavljam na masine za vezbanje. Ako mislis na onu knjigu koju sam preporucio Milogledu, iz nje sam procitao samo poglavlje o bencu (bukvalno dve strane).
ToniAdams Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 ma zezam se bre :) znam da si pre pricao kako izucavas vezbe snage u poslednje vreme, pa reko, da pitam. nemam pojma za knjigu tu, znam da je nesto citao na kompu, kontam da ima tone toga. jak je u teoriji, slab u praksi.
Zli Gli Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ja radim mrtvo dizanje u manje ponavljanja, mada gledam da ne idem ispod 5, osim mozda jedne serije od 3-4 kad bas hocu da se raspadnem. Znaci, zagrevanje sa 12 ponavljanja lagano, onda ispod 10 jednu seriju, pa 2-3 serije po 5-6 ponavljanja, jedna ta kad se zesce mucim, i onda nekad odradim samo jednu sa nekom normalnom kilazom a nekad piramidalno vracam do pocetne. To zavisi da li sam pre toga radio nekoliko vezbi za ledja i raspao se od umora ili sam svez. Uglavnom, 3-4 serije su onako bas momacke, skoro pa da boli. Sto se tice tegova ovamo, pitacu ovog sto drzi teretanu u koju idem jer se on bavi proizvodnjom sprava i tegova i sigurno je upucen u cene.
ToniAdams Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 aj bas pitaj. ok mi deluje ta tvoja taktika, jedino je bulja sto podrazumeva puno prepakivanja tegova, a to ne volim :(
Zli Gli Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Pa i meni je to sranje, pogotovo sto uglavnom radim sve sa dvadeseticama i nesto na kraju po 10 i 15. Koliko se umorim od vazdizanja, toliko se i smorim od stavljanja/skidanja ploca. Tezak je zivot nas bobidildera :(
Takeshi Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) vidim da i kod nas prodaju kinesio trake. je l' neko probao/video kako deluju? na prvi pogled, deblji flasteri koji zatezu/stabilizuju pomalo. nije ni mnogo komplikovano za lepljenje: Edited April 16, 2014 by Takeshi
Takeshi Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 vicu ljudi da rade poso. i meni deluje da imaju smisla kao pomocno sredstvo (plus placebo) za blaze korekcije. sad cu da izguglam jos.
Recommended Posts