Aineko Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 upravo sam uradila 20 posto mi sad srce lupa kao nenormalno i vidim neke zelene krugove mislim da necu jos jednu seriju, ali samo da kazem da ih tamo do 15 i ne osetim. tek onda postane zajebano (nije ni cudo sto ne napredujem - ja ovakav push nisam uradila mesecima, radim rumunjsko 50kg po 5 u seriji ). (sad kad me strefi neuralgija ti si kriv)
ToniAdams Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 sad moras jos 2put 20 elem, nema svrhe ovo sto radim, moram povecati tezinu. samo cu dobiti upalu podguznih misica, a ledja ne reaguju uopste.
ToniAdams Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 dl 3x12x96(aj mozda i 97, 98, stavio sam svih 6 navrtki) treba mi jos utega
Zli Gli Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 +1 :( znam pederu, milogled mi je rekao da dizem male mase zbog pritiska na ocnu retinu. oces da obaramo ruke? dacu ti i fore. Moze levom, desna mi je sjebana. Nisam to radio od osnovne skole ali cenim da si kesa mlitava za mene. A i ako pobedis, i dalje cu te trpati za radis mrtvo ko Seka Aleksic, win-win situacija.
sailorman Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Mene zanima kako Seka Aleksić radi mrtvo dizanje.
ToniAdams Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 vidim, svi smo kljakavi :( pa jebe me jako plitak dah od astme. poslednji vozdizaj je maltene ko prvi, ali plooca ne sljakaju bas. videces kad me prodje to +1 :( Moze levom, desna mi je sjebana. Nisam to radio od osnovne skole ali cenim da si kesa mlitava za mene. A i ako pobedis, i dalje cu te trpati za radis mrtvo ko Seka Aleksic, win-win situacija. mogli bismo upriliciti natjecaj. pred kamerama. izgubljenik npr ide sa foruma + placa burek na stajgi u mitrovici?
Zavrzan Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) toni vs zli Edited April 10, 2014 by Zavrzan
ToniAdams Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 ne rizikujes, bacas novce. al tvoji novci, tvoja stvar.
Indy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Sledece godine u ovo vreme bicemo milioneri. Samo treba da popustis u odlucnom momentu.
ToniAdams Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 osecam se ko vandam u onom najacem lionhart. samo 2 glave visi i daleko sarmantniji i harizmaticniji. velika je dilema. ali ne. ne prodajem vjeru za vjeceru.
Recommended Posts