El Guapo Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 noske, ako bi morao da odaberes 3 vezbe, sta bi to bilo? sta mislis, mrtvo + razvlacenje sa bucicama + biceps sa bucicama? Bučice svakako ne idu u prvih 10.
ToniAdams Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 sto? kontam da je razvlacenje sa finim tezinama daleko ucinkovitije od benca.
Zli Gli Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Pa te tri, realno, i propadanja kao cetvrta. A i meni su razvlacenja bucicama ekstra vezba, kao i mnoge druge koje ne vaze za bitne i koje ljudi ne rade cesto. Zato cu da radim benc sa 90 kila u serijama i budem glavna faca na leto kad se uradim, a Miralem ce raditi sa 110 i nece smeti ni da se skine pred ljudima jer ce biti previse masivan. Plus i nema more i plaze u Holandiji, ha!
gagorder Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 ima neka vežba koju su zvali stojeći mekenzi. radi se sa šipkom + tegovi, staneš na klupicu i radiš pun čučanj (šipka potone u minus), i kako ustaješ, tako šipka ide do brade. to je ubica. radi se u okviru kružnog treninga, recimo dvadeset ponavljanja, pa sad ko s koliko kg može. to i onaj sklek-čučanj-skok u vis, da teče, ne mogu da se setim kako se to zove (to su zvali kompleksna).
gagorder Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 s tim što ovde stvarno radiš sklek. možda se u tome razlikuje?
Miralem Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Pa te tri, realno, i propadanja kao cetvrta. A i meni su razvlacenja bucicama ekstra vezba, kao i mnoge druge koje ne vaze za bitne i koje ljudi ne rade cesto. Zato cu da radim benc sa 90 kila u serijama i budem glavna faca na leto kad se uradim, a Miralem ce raditi sa 110 i nece smeti ni da se skine pred ljudima jer ce biti previse masivan. Plus i nema more i plaze u Holandiji, ha! sta nema, juce sam bio. mada, istina, obicno mozes da se kupas 3 dana godisnje.
ToniAdams Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 pa ja kontam da se ti taman triput godisnje i kupas
Zli Gli Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=685238961513346 Pas mater, mali je lud.
Verterdegete Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Moja trenutna rutina: Ovde radim samo Fazu 2, tri puta po seansi: Ovo dva puta po seansi: I nocnu setnju jednom nedeljno. Malo li je :)
Zli Gli Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Ja se taman lepo zaleteo, nagurao kilazu na skoro 3 cifre, nekih 99 bilo pre 10ak dana... i onda me u cetvrtak sastavio virus neki zesci, kijavica kasalj temperatura i tako to, a usput sam slabo jeo i redovno obilato kenjao tako da cenim da sam sad na nekih 95-96 lagano, s tim sto me jos nije ni proslo osim sto nemam temperaturu od juce. Dakle, za + 3-4 kg mi treba dva meseca raspadanja od treninga i jake hrane a izgubim to za jedan gripozni vikenad
ToniAdams Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Moja trenutna rutina: Ovde radim samo Fazu 2, tri puta po seansi: Ovo dva puta po seansi: I nocnu setnju jednom nedeljno. Malo li je :) pa ti si bas zverina
Recommended Posts