ToniAdams Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 ne znam kako se zove na engleskom, ali to drugo je vrlo uobicajeno veslanje u stojecem stavu. po meni bi malo trebala da vise izbaci dupe i ukruti kukove kako bi izolovala gornji deo ledja, inace je skroz ok. upright row je za zadnje rame i trapeze, posve drugacija vjezba.
Aineko Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Da, ni ja nemam pojma sta pisem - sad sam pogledala, to sto ja zovem upright row uopste nije upright row :). Meni je pokazana jedna slicna vezba, isti stav ali se sipka povlaci ka grudima, ne ka stomaku, sa laktovima koji idu na gore (ako to ima nekog smisla).
ToniAdams Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 pa mislim da na pravu vezbu mislis, tj da bi tako i trebala da se izvodi. reko bih da je seka preterala sa tezinom, pa da zato malo fula, svakako bi sipka trebala da gadja pleksus. inace bez zezanja, svaka joj cast, kad sam je poslednji put video, recimo u nekom casopisu cekajuci kod zubara, izgledala je kao omanji kit.
Aineko Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 "Every woman in bodybuilding who puts on a swimsuit and steps on a posing dais; every woman straining beneath a clean and jerk, and every woman power lifter who fights through the pull of a heavy deadlift owes a debt of gratitude to Pudgy Stockton. She helped make these modern sports possible." http://www.girlsgonestrong.com/the-original-girl-gone-strong-abbye-pudgy-stockton/ (Nesto se zeznolu od kad je host pritezao forum, nemam one formatting opcije kad postujem sa tableta)
gagorder Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 nije loša fora, dobro je za one koji su pretežno u nekom kardio sportu. vrlo motivišuće :) 30 d squat challenge
Agni Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 nije loša fora, dobro je za one koji su pretežno u nekom kardio sportu. vrlo motivišuće :) 30 d squat challenge Jeste motivisuce ako si u stanju da uradis 50 cucnjeva prvog dana, sto je za mene SF...
Belaj Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Jeste motivisuce ako si u stanju da uradis 50 cucnjeva prvog dana, sto je za mene SF... Evo nešto realnije i lepše raspoređeno: http://www.twohundredsquats.com/ Ja uspeo pre 2-3 godine.
Amelija Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 you'll soon be on your way to completing 200 consecutive squats!
ToniAdams Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 jel ovo odjednom 250 cucnjeva ili u toku dana? u toku nedelje jebote ovo je teretana topik, moras najmanje moci 250 u cugu.
Miralem Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 ma 250 je za zagrevanje, posle moras jos 1400-500. u cugu.
morgana Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 tih 1400-500 u cugu vjerovatno radis danima kada se odmaras? mjesecima nisam bila u teretani. ni za sta sam, a ni za to nisam.
ToniAdams Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 ma 250 je za zagrevanje, posle moras jos 1400-500. u cugu. 1400-500 = 900 pickin smouk
Recommended Posts