Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Sjajan neki sport taj bodibilding

• Replies 8.3k
  • Views 607.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

1236165_590284041014757_1919463156_n.jpgocu li ikad dobaciti do dva zgiba?! :(

Edited by darling

od danas samostalno propadam: uspela 8 serija po 3, snagom svojih misica. :wub:

5 puta po 8 propadanja. :0.6:a mogla sam i vise.

znam da se ne pita, al kolko imas kila?rispek svakako, kolko znam, mirelam ne moze ni jedno.

sikstifajv.

znam da se ne pita, al kolko imas kila?rispek svakako, kolko znam, mirelam ne moze ni jedno.
mozda mogu i 20 iz cuga. al to nikada necemo saznati, jel™ necu ni da pokusam.

Ja mogu da vazdignem mozda i 200 kila na bendzou ali nikad necemo saznati jer necu ni da pokusam.

ja benc tries kila :(

ja benc tries kila :(
Bre, nije :( nego <_< , pogotovo ako mozes da uradis nekoliko ponavljanja.

danas 5 serija po 6. jel dovoljno?nemam nikakav osecaj koliko je malo, koliko je dovoljno, koliko je mnogo u teretani, nego vidim ove sto se gadjaju metrickim centama, pa se osetim ko mis.. ^_^

Edited by darling

Nije dovoljno, treba da napredujes, zato se ide u teretanu. Ako pitas da li si snazna, veoma si snazna. Mislim da je za kosarkasice naka norma jedna serija od 8 (ili 10 nisam brojao) dizanja 30kg. A one su znatno krupnije i mladje od tebe. Ako se dobro secam rokometasice obicno imaju oko 55kg 1RM (znaci, ne serija nego maksimum koji mogu da dignu u jednom dizanju), a rukometasi (i muskarci i zene), po pravilu imaju dobar bench press.

hvala, trebali su mi neki parametri da se smestim na skali snage. nisam losa za 6 meseci teretane :)(naravno da me je u sekundi zasvrbelo 55 kila. probacu sledeci put.)

Odlicna si, ali polako. Tvoj 1RM je verovatno negde oko 35-40kg.EDIT: I obavezno pomoc nekog iskusnog, po mogucnosti ne iz bodibilding price.

Edited by Aion

fala. probacu za 5,6 dana, kad benc ponovo dodje na red.nisam sama, imam dobrog trenera koji me vodi.