Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Brojanje - kad se ne bi brojalo (a podrazumevajuci da si veoma gladan) - pojeo bi sasvim sigurno vise nego sto je dobro za dijetu.
Milogled Bluff Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ali sa druge strane ja ne razumem ni brojanje kalorija..+1Kalorije sluze da se konzumiraju, a ne da se broje
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Brojanje - kad se ne bi brojalo (a podrazumevajuci da si veoma gladan) - pojeo bi sasvim sigurno vise nego sto je dobro za dijetu.o koliko pogrešno..bitna je vrsta hrane i način ishrane a ne kalorije,koje btw ne postoje..
Miralem Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 nejasno mi je kako par badema može da zavara osećaj gladi do kunta, ali ajde meni je nejasno sto ti predles nekom secer pred spavanje. u stvari, sta koj moj tu ima da mi bude nejasno kad vidim ko je u pitanju.
Milogled Bluff Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 o koliko pogrešno..bitna je vrsta hrane i način ishrane a ne kalorije,koje btw ne postoje..Kako bre ne postoje? Sta, hrana nema energetsku vrednost?
Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 o koliko pogrešno..bitna je vrsta hrane i način ishrane a ne kalorije,koje btw ne postoje..E, ajd sad.
Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Mislis da mi to ne znamo?Uostalom, ja sam pricao o brojanju badema.
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) pa dobro a i to zašto?misim 6 badema koji su prezdravi i nikada ti od njih ništa neće biti Edited August 19, 2013 by ivy
Agni Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Sta bih niskokaloricno mogao da pojedem pred spavanje, kad me uhvati glad ?Musli s mlekom.
Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 pa dobro a i to zašto?misim 6 badema koji su prezdravi i nikada ti od njih ništa neće bitiIma ljudi koji se goje kad jedu toga previse, a ovde je bilo pitanje o dijeti (ako se ne varam, vec sam zaboravio).
Verterdegete Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Uh, ne brojim ja kalorije.Ubila me zadnja dva meseca. Spremam neke kolosalne ispite, maltene ne ustajem sa kreveta/stolice. Ja sam obicno aktivniji preko dana, i kao posledica toga imam naviku da dosta jedem. Sad mi je ogroman problem da gurmanske navike prilagodim trenutnoj (ne)aktivnosti. Sigurno sam se ugojio 5 kila.Uzeh celer da grickam navece. Cuo sam da on ima negativne kalorije. Vise kalorija istrosis dok ga sazvaces i svaris, nego sto ih on ukupno ima.
Aion Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Za ljubitelje kardio vezbi u teretani naslovna strana New Yorker-a: Edited August 19, 2013 by Aion
Dionysos Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) их и ја сам у фазону природе, па нисам још ни једном отишао да трчим у последљих пола године, годину, бицикл најчешће возим само до посла и кући, што је укупно неких 10-км дневно, с тим што половину пута идем узбрдо а другу половину се возим на гравитацију... хоћу рећи, шта год фунционише... ја идем и даље 3 пута недељно у теретану, просто ми је ту лакше да одрадим сат, сат и по вежби, тј. лакше ми је да редовно радим вежбе, нпр. код куће вијачу већ недељу дана нисам ни пипнуо, трбушњаке тек сваки трећи, четврти дан радим... тако да потпуно разумем људе који возе бајс у затвореном Edited August 19, 2013 by Dionysos
Recommended Posts