Zli Gli Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Ne privlaci me ovo ni najmanje, niti je ikad. Ja se lozim na kladjenje a sve ostalo onako usput, pa tako i teretana.
Verterdegete Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Sta bih niskokaloricno mogao da pojedem pred spavanje, kad me uhvati glad ?
bigvlada Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Med? Suvo grožđe? Ne znam koliko kalorija imaju bonžite, i to bi moglo da upali.
Ravanelli Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Sta bih niskokaloricno mogao da pojedem pred spavanje, kad me uhvati glad ?tunja, belo meso, voće
Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) kiselo mlekoedit. a moze i bademi (samo nekoliko, recimo 5-6), neprzeni Edited August 19, 2013 by Indy
darling Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 da, bademi, zapravo, najbolji je kombo: bademi u kotidz. :)
Zverilla Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Med? Suvo grožđe? Ne znam koliko kalorija imaju bonžite, i to bi moglo da upali. :huh:co'ek pitao za nesto niskokaloricno@v: komad (crnog) leba s nekim posnim sirom, ili ajvarom, ili povrcem.u odnosu na minimalisticke snekove poput badema, daje bolji i duzi osecaj sitosti (barem meni)
Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Pa ide covek na spavanje, sta ima veze sto kratko traje. :)S nekoliko badema (ili drugih nutsa, ali bademi su najbolji) nece sanjati karakondzule. Druga voluminoznija hrana moze tesko da padne na stomak pred spavanje.
Ravanelli Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 nejasno mi je kako par badema može da zavara osećaj gladi do kunta, ali ajde
Ravanelli Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 :D ja tu količinu badema zahvatim usput, na putu ka terasial da, drugačiji organizmi i to
Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Ma i ja bi pojeo pola lavora, nego ima neka dijeta u kojoj se jede 6 (ali tacno sest) badema kada ti dodje neizdrz. I, zacudo, pomaze. Valjda zato sto u sebi imaju masnoce. Mada, treba da se polako gricka.
Aineko Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Sta bih niskokaloricno mogao da pojedem pred spavanje, kad me uhvati glad ?A koliko ti to otprilike kalorija ostane da uzmes pred spavanje? To moze da varira od 8 badema do tankog parceta hleba sa nemasnim sirom i malo tunjevine.Meni kad se nesto jede a nema niceg spremnog hoce da pomogne caj sa mlekom i medom.
ivy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) ja ne razumem to brojanje badema...pa još zbog dijete..ali sa druge strane ja ne razumem ni brojanje kalorija..i verovanje da uopšte postoje... Edited August 19, 2013 by ivy
Recommended Posts