Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Ne privlaci me ovo ni najmanje, niti je ikad. Ja se lozim na kladjenje a sve ostalo onako usput, pa tako i teretana.

• Replies 8.3k
  • Views 607.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Sta bih niskokaloricno mogao da pojedem pred spavanje, kad me uhvati glad ?

Med? Suvo grožđe? Ne znam koliko kalorija imaju bonžite, i to bi moglo da upali.

tunja, belo meso, voće

nemasni sir, tipa ela, kotidz, prezident mladi

kiselo mlekoedit. a moze i bademi (samo nekoliko, recimo 5-6), neprzeni

Edited by Indy

da, bademi, zapravo, najbolji je kombo: bademi u kotidz. :)

Med? Suvo grožđe? Ne znam koliko kalorija imaju bonžite, i to bi moglo da upali.
:huh:co'ek pitao za nesto niskokaloricno@v: komad (crnog) leba s nekim posnim sirom, ili ajvarom, ili povrcem.u odnosu na minimalisticke snekove poput badema, daje bolji i duzi osecaj sitosti (barem meni)

Pa ide covek na spavanje, sta ima veze sto kratko traje. :)S nekoliko badema (ili drugih nutsa, ali bademi su najbolji) nece sanjati karakondzule. Druga voluminoznija hrana moze tesko da padne na stomak pred spavanje.

nejasno mi je kako par badema može da zavara osećaj gladi do kunta, ali ajde

Pa, pomazu.

:D ja tu količinu badema zahvatim usput, na putu ka terasial da, drugačiji organizmi i to

Ma i ja bi pojeo pola lavora, nego ima neka dijeta u kojoj se jede 6 (ali tacno sest) badema kada ti dodje neizdrz. I, zacudo, pomaze. Valjda zato sto u sebi imaju masnoce. Mada, treba da se polako gricka.

A koliko ti to otprilike kalorija ostane da uzmes pred spavanje? To moze da varira od 8 badema do tankog parceta hleba sa nemasnim sirom i malo tunjevine.Meni kad se nesto jede a nema niceg spremnog hoce da pomogne caj sa mlekom i medom.

ja ne razumem to brojanje badema...pa još zbog dijete..ali sa druge strane ja ne razumem ni brojanje kalorija..i verovanje da uopšte postoje...

Edited by ivy