Aion Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Nema na cemu! Pre desetak godina sam krenuo u teretanu (neko zezanje iz vojske osamdesetih ne racunam) i naravno odmah sam krenuo da se teoretski naobrzujem citajuci raznu bodibildersku literaturu. Posle izvesnog vremena u teretini su se pojavili neki ragbisti koji su sve radili potpuno suprotno nego sto se radi u BB. Pri tome su bili jaki ko zivotinje. Tad sam shvatio da me bodibilding apsolutno ne zanima.
Aineko Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Hvala i od mene! Jeste neko pominjao taj high pull sa 12kg a ja onda probala sa 10kg, kao da ne preteram s tezinom i pitala se sto je toliko lako :).
Milogled Bluff Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 +1 za Aiona.Taj jednorucni snatch je jedna od najboljih vezbi svih vremena. Kao, uostalom, i sve te varijante olimpijskih disciplina. Problem kod pravih verzija snatch-a i clean and jerk-a, sa sipkom, je sto su tehnicki veoma zahtevne i treba mnogo vremena da se savladaju. Pogotovo snatch. Zato su bucice pravi izbor za obicne ljude - imas skoro sve koristi koje pruza sipka, a ne moras da provedes mesece uceci tehniku.S tim u vezi, i apropo masina koje omogucavaju da se svaki pojedinacni misic pogodi iz 50 razlicitih uglova bez icije pomoci, jedna jedina bucica pristojne tezine, koja kosta par desetina evra, neuporedivo je korisnija od celokupne teretane natrpane besmislenim spravama koje kostaju bogatstvo. Naravno, kada bi vise ljudi postalo toga svesno, bio bi to kraj modernog bodiblidinga i fitnes industrije, sto su verovatno dve najgore i najstetnije pojave u sportu uopste.
ToniAdams Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 miloglede, nisam ni znao da umes da pises tako duge recenice.kolko je ovo zajebano?http://www.youtube.com/watch?v=0AXbSsnT6O4
Zverilla Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ako si nepazljiv pa se opalis po jajima - mnogo!
morgana Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ja sto sam se povredjivala, povredjivala sam se radeci na masinama a ne sa slobodnim tezinama.
fragand Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 baco ja to ali preko glaveali sto neki klinci rasturali, a mogu trojica komotno da stanu na felnunikako da opet krenem
Milogled Bluff Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 smrt za kicmu. zato i postoje masine.+1Jos bezbednije za kicmu je uopste ne vezbati sa opterecenjem. Zapravo, najbolje je ni ne kretati se, vec lezati na ledjima ceo dan.
Aineko Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Kako se zove vezba kad pola svoje tezine nosis niz stepenice skoro dva sprata? :/
Lezilebovich Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Kako se zove vezba kad pola svoje tezine nosis niz stepenice skoro dva sprata? :/selidba ?
MILF HUNTER Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 +1Jos bezbednije za kicmu je uopste ne vezbati sa opterecenjem. Zapravo, najbolje je ni ne kretati se, vec lezati na ledjima ceo dan.+1jos bolje je ne lupati gluposti ali desi se...
Milogled Bluff Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ti to najbolje znas. Tebi se to desava stalno.
Recommended Posts