July 30, 201311 yr Kao sto je jedna drugarica lepo predvidela, ja sad mogu samo da kacim 'pre-posle-srbija-jebemtizivot'.
July 30, 201311 yr jel? ja otkad sam otiso na privremeni rad u inozemstvu samo sam se zagojio.nece me prepoznati kad se vratim :(
July 31, 201311 yr Miralem koristi jedan malo poznati preparat, specijalno namenjen bujanju i sticanju kvalitetne misicne mase - slaninu.
July 31, 201311 yr Boja Vibramovki privlači pažnju, DailyMail ih nazvao rukavice stajl. :D Edited July 31, 201311 yr by miki.bg
August 1, 201311 yr Najsmesnije mi je ovo jedva vidljivo "Do not attempt" u donjem desnom uglu "Happier than a bodybuilder directing traffic"http://www.youtube.com/watch?v=TBSt1CtJEOk
August 3, 201311 yr A i ono, jedna traka je za teretanu u Mitrovici kao dovoljna.posto sam svoje mesto pod suncem pronasao podalje odavde ka jugoistoku sveta kao fitnes instruktor, prelistavam internete i forume u potrazi za programima, vezbama, dijetama, suplementime, kurcima - palcima pa otvorih ovaj topik od pocetka i pade mi pogled na ovaj deo glijevog posta.meanwhile u mojoj teretani :)
August 3, 201311 yr Meni ove trake, elipticni trenazeri, steperi i slicno po teretanama nikad nece biti jasni. Hajde, teretana treba da ima jednu traku i par bicikli za one koji se na taj nacin zagrevaju, ali sta ljude tera da ceo "kardio" trening odrade u teretani, umesto na otvorenom?