Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Cucanj rade u drugoj sali sa obicnom sipkom i sa nekim nenamenskim postoljem. Milogled je u pravu, za nesto vise od pola godine koliko vezbam u cfc nisam video rekreativca koji vezba cucanj.Ne znam zasto je jeftinije za zene, mozda zato sto su svi instruktori muskarci :) . Inace je ovde otprilike odnos muskaraca i zena pola-pola (pricam za prepodnevne termine).
Sta je obicna sipka, tj koliko je teska? Ustvari, mozda odem danas popodne pa cu videti sama. Ne trazim ja nikakav luksuz, ni priblizno, nego da ima te osnovne stvari. Ovako ispada da je nasa dnevna soba kompletnija od tog citifitnesa kad su free weights u piganju :). Mislim, i mi koristimo jednu olimpijsku sipku za bench, dl i squat :D.
  • Replies 8.3k
  • Views 607.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

mislim da je 10kg. pored ove olimpijske imaju i dve od 15kg koje stoje na rekovima za kosi benc i potiske.

Kako mene smara to premestanje sipke i skidanje i stavljanje tegova, to se ne da opricati.

mislim da je 10kg. pored ove olimpijske imaju i dve od 15kg koje stoje na rekovima za kosi benc i potiske.
Pa nista, dobicu confidence boost kad nakacim po 15kg sa svake strane za moj box squat, umesto po 10, kao sa normalnom sipkom :D.Zasto li sam ja ocekivala da je u Beogradu lakse naci te 'raspadnute', prave hardcore teretane od fenserica...Imam u glavi da je bila i neka teretana u Jerkovicu dok sam zivela tamo, pogledacu okolo, posto bi mi to bilo najblize.

Pa imate u Beogradu onaj Slavko gym ili kako vec, cudi me da ne znate za to. Hardkor old skul teretana, grafiti po zidovima, stare sprave, mnogo dizaca tegova i pauerliftera vezba tamo...

idi kod burze:fantom:

Que?

idi kod burze :fantom:
Jel to joste postoji?

Nadjoh neki spirit u Ustanickoj, jel bio neko? Deluje ok opremljeno na slici. Idem sutra pa cu videti.

Jel to joste postoji?
ako se racunaju nasa srca, onda svakako da -_-inace, nemam pojma, nadam se da da.

Pa...dosta muskaraca na Adi seta six pack. Ne znam sta je izgovor ovog topika -_- .

gej ekipa

Pa...dosta muskaraca na Adi seta six pack.
Zgoljave picke <_<
Zgoljave picke <_<
+1Nije to od vezbanja, nego je neuhranjenost