Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

ovaj, hm, dizu i zene.

• Replies 8.3k
  • Views 607.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Dobro žene nisu pederi to je bar jasno.

a sta su onda zene koje vole deadlift?

Ako eliminišemo pedere, ostaju samo bubašvabe.

e jbg.pustice milogleda iz zatvora za koji dan, da ponovo ovde uvede red.

Do tad mi bubasvabe kolo vodimo,

:fantom:prvo na musu od posla, pa se usinu, par nedelja nisam isao i 5 kila sam u plusujedino pozitivno je sto me izgleda nista ne jede

1000697_205524329571317_673893703_n.jpg

fizio predlozio da ako hocu ponovo da krenem squats, krenem sa box squat, sa visinom kutije taman tako da mi kolena ne prelaze ugao gde pocnem da osecam i najmanji bol. ono sto nisam znala je da ovog box squat dobijes upalu glutes. (ali je najbolje bilo kad mi je objasnjavao nesto oko misica pa kaze "if you were to touch my glutes, you'd see..." - oh, I'd touch your glutes, alright! :lolol: )

fizio predlozio da ako hocu ponovo da krenem squats, krenem sa box squat, sa visinom kutije taman tako da mi kolena ne prelaze ugao gde pocnem da osecam i najmanji bol. ono sto nisam znala je da ovog box squat dobijes upalu glutes. (ali je najbolje bilo kad mi je objasnjavao nesto oko misica pa kaze "if you were to touch my glutes, you'd see..." - oh, I'd touch your glutes, alright! :lolol: )
Frojdovska omaska :)

Da cujem, ko je to kenjao protivu mrtvoga dizanja? Bolje mu je da se sam javi.

Ima tu neki :whistle:

(uciteljice! ucitelljice!) belaj mi rekao da sam bubasvaba jer volim deadlift!

vratio se milogled da zavodi.red.

(uciteljice! ucitelljice!) belaj mi rekao da sam bubasvaba jer volim deadlift!
A Miloguzu da je peder!