June 26, 201311 yr :fantom:prvo na musu od posla, pa se usinu, par nedelja nisam isao i 5 kila sam u plusujedino pozitivno je sto me izgleda nista ne jede
June 27, 201311 yr fizio predlozio da ako hocu ponovo da krenem squats, krenem sa box squat, sa visinom kutije taman tako da mi kolena ne prelaze ugao gde pocnem da osecam i najmanji bol. ono sto nisam znala je da ovog box squat dobijes upalu glutes. (ali je najbolje bilo kad mi je objasnjavao nesto oko misica pa kaze "if you were to touch my glutes, you'd see..." - oh, I'd touch your glutes, alright! )
June 27, 201311 yr fizio predlozio da ako hocu ponovo da krenem squats, krenem sa box squat, sa visinom kutije taman tako da mi kolena ne prelaze ugao gde pocnem da osecam i najmanji bol. ono sto nisam znala je da ovog box squat dobijes upalu glutes. (ali je najbolje bilo kad mi je objasnjavao nesto oko misica pa kaze "if you were to touch my glutes, you'd see..." - oh, I'd touch your glutes, alright! )Frojdovska omaska :)
June 28, 201311 yr (uciteljice! ucitelljice!) belaj mi rekao da sam bubasvaba jer volim deadlift!A Miloguzu da je peder!