Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Pa, sekiraš se bez razloga. Baš je dobro ovako, imaš sve benefite od vežbanja, bez ikakvog gubitka ženstvenosti. Hoćeš ovo? ;)zhou_lulu_wins_women_s_75kg_weightlifting_olympic_title.jpg
ne staj mi na muku - da imam zdravlje, predispozicije i godine da dignem koliko i ona, uzela bih i izgled odmah, pez pitanja :) (meni se place kad vidim one patike za weightlifting treninge sto mi stoje u ormaru). jebes zenstvenost, ovo je jedna snaga (i umece) do koje malo ko moze da stigne. ovako, jedino mi ostaje da se fokusiram na ono sto imam i eventualno mogu da poboljsam (zenstvenost), i da se pitam a sta bi bilo da su mi zdrava kolena, da su mi zdravi misici itd..
Posted

ja pomislila javio si se da prokomentarises nesto oko erector spinea

Posted

umalo da zaboravim - casper je duzan sliku od ove godine :P

Posted
ne staj mi na muku
Nije mi na kraj pameti, nisam ni znao da si toliki sportista u duši. :)
Posted
Nije mi na kraj pameti, nisam ni znao da si toliki sportista u duši. :)
nisam ni ja dok se nisam dohvatila tegova :D
Posted
majstor zavodjenja :Hail:
jeste. probudio je sumnju u meni da li se stvarno pored WC solje sad jos vidi i cetka :isuse: . (ne vidi se, proverila :lol:)
Posted

jebote, ako zbog nekoga u zivotu promenim pol. bice to bigej :(

Posted

Siguran sam da bi i kao zena bio prelep i neodoljiv

Posted (edited)
Pa, sekiraš se bez razloga. Baš je dobro ovako, imaš sve benefite od vežbanja, bez ikakvog gubitka ženstvenosti. Hoćeš ovo? ;)zhou_lulu_wins_women_s_75kg_weightlifting_olympic_title.jpg
ako nista drugo, ima fiskulturnu salu i ne mora da se slika u kenjari. Edited by Miralem
Posted
umalo da zaboravim - casper je duzan sliku od ove godine :P
Uf bice, ali jos traje ova godina, polako. :DA sto se tice nogu, ne mislim da moras da gladujes, mada tebi dosta pravi problem sa kolenima, vec nabacivanje misicne mase na nogama. Za to su dobri i roleri, ne samo cucanj i ostale vezbe sa tegovima.
Posted

Neostvareni san mnogih forumasa :fantom: