June 16, 201311 yr Pa, sekiraš se bez razloga. Baš je dobro ovako, imaš sve benefite od vežbanja, bez ikakvog gubitka ženstvenosti. Hoćeš ovo? ;)ne staj mi na muku - da imam zdravlje, predispozicije i godine da dignem koliko i ona, uzela bih i izgled odmah, pez pitanja :) (meni se place kad vidim one patike za weightlifting treninge sto mi stoje u ormaru). jebes zenstvenost, ovo je jedna snaga (i umece) do koje malo ko moze da stigne. ovako, jedino mi ostaje da se fokusiram na ono sto imam i eventualno mogu da poboljsam (zenstvenost), i da se pitam a sta bi bilo da su mi zdrava kolena, da su mi zdravi misici itd..
June 16, 201311 yr ne staj mi na mukuNije mi na kraj pameti, nisam ni znao da si toliki sportista u duši. :)
June 16, 201311 yr Nije mi na kraj pameti, nisam ni znao da si toliki sportista u duši. :)nisam ni ja dok se nisam dohvatila tegova :D
June 16, 201311 yr majstor zavodjenja jeste. probudio je sumnju u meni da li se stvarno pored WC solje sad jos vidi i cetka . (ne vidi se, proverila )
June 16, 201311 yr Pa, sekiraš se bez razloga. Baš je dobro ovako, imaš sve benefite od vežbanja, bez ikakvog gubitka ženstvenosti. Hoćeš ovo? ;) ako nista drugo, ima fiskulturnu salu i ne mora da se slika u kenjari. Edited June 16, 201311 yr by Miralem
June 16, 201311 yr umalo da zaboravim - casper je duzan sliku od ove godine :PUf bice, ali jos traje ova godina, polako. :DA sto se tice nogu, ne mislim da moras da gladujes, mada tebi dosta pravi problem sa kolenima, vec nabacivanje misicne mase na nogama. Za to su dobri i roleri, ne samo cucanj i ostale vezbe sa tegovima.