Aineko Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Pa, sekiraš se bez razloga. Baš je dobro ovako, imaš sve benefite od vežbanja, bez ikakvog gubitka ženstvenosti. Hoćeš ovo? ;)ne staj mi na muku - da imam zdravlje, predispozicije i godine da dignem koliko i ona, uzela bih i izgled odmah, pez pitanja :) (meni se place kad vidim one patike za weightlifting treninge sto mi stoje u ormaru). jebes zenstvenost, ovo je jedna snaga (i umece) do koje malo ko moze da stigne. ovako, jedino mi ostaje da se fokusiram na ono sto imam i eventualno mogu da poboljsam (zenstvenost), i da se pitam a sta bi bilo da su mi zdrava kolena, da su mi zdravi misici itd..
Aineko Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 ja pomislila javio si se da prokomentarises nesto oko erector spinea
Aineko Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 umalo da zaboravim - casper je duzan sliku od ove godine :P
Indy Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 ne staj mi na mukuNije mi na kraj pameti, nisam ni znao da si toliki sportista u duši. :)
Aineko Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Nije mi na kraj pameti, nisam ni znao da si toliki sportista u duši. :)nisam ni ja dok se nisam dohvatila tegova :D
Aineko Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 majstor zavodjenja jeste. probudio je sumnju u meni da li se stvarno pored WC solje sad jos vidi i cetka . (ne vidi se, proverila )
ToniAdams Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 jebote, ako zbog nekoga u zivotu promenim pol. bice to bigej :(
Milogled Bluff Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Siguran sam da bi i kao zena bio prelep i neodoljiv
Miralem Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 (edited) Pa, sekiraš se bez razloga. Baš je dobro ovako, imaš sve benefite od vežbanja, bez ikakvog gubitka ženstvenosti. Hoćeš ovo? ;) ako nista drugo, ima fiskulturnu salu i ne mora da se slika u kenjari. Edited June 16, 2013 by Miralem
casperbgd Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 umalo da zaboravim - casper je duzan sliku od ove godine :PUf bice, ali jos traje ova godina, polako. :DA sto se tice nogu, ne mislim da moras da gladujes, mada tebi dosta pravi problem sa kolenima, vec nabacivanje misicne mase na nogama. Za to su dobri i roleri, ne samo cucanj i ostale vezbe sa tegovima.
Recommended Posts