April 4, 201312 yr Estelskinja :huh:Indy, jel' si ti bese u prizemlju? :) zgodni fizioterapeut ne da nista iznad glave, nista sto napada rotator cuff i slicno, ali ako prepolovis masinu na dva dela i nakacis na sipku ja ti mozda mogu pomoci :D. (malo lol)
April 7, 201312 yr a sta radite kad vam popusta grip, tj. kako se grip ojacava? ja ne mogu da izguram 5 ponavljanja sa 70kg. mogu 3x4, a u poslednjoj seriji danas probala peto i prvi put mi se desilo da grip potpuno izda (caspere, urekao si me :) ).
April 7, 201312 yr rukavice tu ne rade nista (ako ista, mogu samo da smetaju), kredu ne daju u ovoj teretani, sto je potpuno bezveze. bas smo pricali drug i ja skoro, kao univerzitetska teretana, je li, trebalo bi da podsticu taj atletski duh, a ne da se utrkuju sa fenserica komercijalom (kreda pravi mess, jelte). ali ne bi mi ovde kreda uopste pomogla, kad ti se prsti samo otvore kad probas da povuces...straps su jedno resenje, ali onda bas i ne vezbas grip... Edited April 7, 201312 yr by estel
April 7, 201312 yr Meni rukavice za teretanu pomazu... Meni teske stvari retko ispadaju, samo mi odnose kozu. (Nemam bas agronomske dlanove :D)
April 7, 201312 yr pa kao one krofne sa rupom od gume, razlicite tvrdoce. uzmes ih u saku i stiskas.nema bolje vezbe za stisak, a i podlaktica radi.
April 7, 201312 yr a sta radite kad vam popusta grip, tj. kako se grip ojacava?ja ne mogu da izguram 5 ponavljanja sa 70kg. mogu 3x4, a u poslednjoj seriji danas probala peto i prvi put mi se desilo da grip potpuno izda (caspere, urekao si me :) ).Koji hvat koristis? Mesoviti?