Nikodije Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 kakvi kurci pojasevi. dižeš, trčiš, jedeš normalno i piješ vikendom - tijelo cvijetaevo ti nešto za motivaciju http://www.trcanje.r...sad-nema-nazad/dećko išao samnom u srednju. na kraju se i on opoganio po pojasevimaDa sam ovo pročitao pre nego što sam krenuo da trčim i dižem, totalno bih se demotivisao.
Miralem Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 jbt, taman se ustalim oko 100kg i onda otputujem negde pa ne vezbam il se razbolim. evo opet digo jedva 6x100kg. a ti se gli samo zajebavaj, ne gine ti ulazak u nas mali dzentlmenski klub. u kom jes da dizemo male tezine, ali smo zato debeli. koj ce ti cokoladno?
Zli Gli Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cokoladno mleko i majonez nema sanse da izbacim, tj. ima ali necu. Volim, jebat ga.
Zli Gli Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ma ja sam to sve i jos svasta nesto lose jeo i pre, ali sam tad trosio mnogo kalorija a sad sam skoro pa penzioner i odma' se zamastio. Krecem uskoro na trcanje i usput cu da radim vijacu, bice sigurno rezultata.
Miralem Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 svi smo mi nekad zdrali svasta, moglo se. al bih ti sada preporucio da pazis- ako jednom nabacis 15-20 kila viska, ostatak zivota ces da se jebavas skidajuci to. bezuspesno. evo ja se zlopatio danas sa trcanjem i nordijskim skijanjem 45 minuta, i potrosio mizernih 600kcal. sto je otprilike kasika majoneza i casa cokoladnog, pa ti vidi. 1 jebena kriska leba ima 100kcal.
morgana Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 bogami raleme, kako si krenuo, na vegetarijanca ces da se napravis
Miralem Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 i na geja :cry:ma ja to samo filozofiram, u praksi pazim sta jedem 2 dana, pa treci uzmem pojedem 200 grama cokolade i 3 kroasana i svinjsku glavu i 5 piva. uglavnom, fora je da ne nabacis tezinu odjednom, ko ja kad sam ostavio pusenje. posle je zajebano.
ToniAdams Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 cekaj, na forumu je upravo debeli arast savetovao dzoni vajsmilera iz mitrovaje glede ishrane?bice sutra smaka sveta.
spina Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) nakjuče odradio 500 trbušnjaka, vec tri dana ne mogu lepo da legnem i ustanem nego se uvijam kao neka baba, juce sam morao da se bacam na benc klupu i ustajem na trzanje :D Edited March 26, 2013 by spina
Zli Gli Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ja nisam radio trbusnjake jedno 2 godine, raspao bi se posle jedne serije od 20 komada. Zato ih vise nikad necu ni raditi :D
Aineko Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 kojom 'brzinom' moze da se ocekuje napredovanje deadlifta kad jednom krenes da radis reps sa recimo BW+10%? (ja sad dizem npr. 65kgx5 a na nekih sam 60kg ili manje, ne namerno nego zbogradi side effect-a ovog glupavog topamax-a koji mi je neurolog dao za occ. neuralgiju; pa nemam glavobolje ali nemam ni apetit) uhvtaila sam neku foru da ako nesto mogu da dizem 3x5 onda povecam tezinu i smanjim reps na 3x3 dok ponovo nisam u stanju da radim 3x5, sto mi je znak da opet mogu da povecam tezinu (mozda?). max ne smem da pokusavam, baci me u krevet na dva dana. pa me interesuje kako obicno ide ta kriva napredovanja izmedju 1BW i 2BW, koliko se tu obicno nabacuje mesecno (tromesecno?) - znam da je sve individualno + zavisi od treninga, ali eto, iz licnog iskustva?
Recommended Posts