Milogled Bluff Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Kolko treba da prođe između ždranja i vežbanja?Najmanje 3 dana.
ZokiAsov Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Kolko treba da prođe između ždranja i vežbanja? Najela sam se malopre kao prase, a mislila sam da idem u 20h na dosta intenzivan kardio. Hoću baciti peglu ako odem?Ako neko misli da samo tražim opravdanje da ne odem jer me mrzi, da.2 cuke.
sailorman Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Bila (posle oko sat ipo od jedenja), preživela. Sad sam opet gladna :(
morgana Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) treba mi zamjena za lezeci nozni pregib. masina u teretani u kojoj sam sad je idiotska i ne mogu da ga radim, tj nema efekta.cucanj i mrtvo dizanje se podrazumijevaju, to vec radim, ali bih jos nesto Edited February 18, 2013 by morgana
morgana Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) umjetnost120 euraodavle Edited February 18, 2013 by morgana
Zli Gli Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Uplatih danas clanarinu na pola godine, ne zato sto mi se ide (cak naprotiv, smoren sam brutalno) nego da bih se otrg'o od kladjenja jer cu puci s mozgom ako ovako nastavim. Elem, otisao u pola 6, u najgorem terminu, i imao sam sta da vidim - puno na oba nivoa, muskarci svi u treningu a klinke i matorke isto napucane, zlo i naopako. Uhvatila me tuga sto sam dozvolio sebi da ovako propadnem.
ToniAdams Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 daj slike klinki matorki a bildere zadrzi za sebe
nbg4ever Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Gli, jebes teretanu, ako nemas sta da jedes!Otrovali nam mleko, jogurt, mladi sir, tunjevinu, mozda i piletinu. Ostali samo praskovi
Ravanelli Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 treba mi zamjena za lezeci nozni pregib. masina u teretani u kojoj sam sad je idiotska i ne mogu da ga radim, tj nema efekta.cucanj i mrtvo dizanje se podrazumijevaju, to vec radim, ali bih jos nestoako je vežba za zadnj ložu onda ono postolje za leđne radni posao. gađa donja leđa i zadnju ložu
lostfanforever Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 kolko mene od ovog bole dokicmeni i ostali ledjni misici, tuga ! :(
Recommended Posts