Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Ova poruka je da sto pre predjemo na sledecu stranu, da bi Miralemu pobegla ona sema vedzbanja. Ne zelim da se nabilduje dok ja propadam.

Posted

Ja sam sada vec ubedjen da Miralem mrzi Cedu jer ovaj dize iz benca vise od njega.

Posted
Ja sam sada vec ubedjen da Miralem mrzi Cedu jer ovaj dize iz benca vise od njega.
to je laz i to dobro znas!
Posted

Nije, licno mi je rekao cuvar teretane :fantom:

Posted
Nije, licno mi je rekao cuvar teretane :fantom:
kazi makar prvo slovo. jel t? kao toni adams? ups...
Posted (edited)

@KimNije, Toni ne radi tamo kao cuvar, vec kao teg. Oni koji rade sa ekstremno velikim tezinama dizu Tonija.

Edited by Milogled Bluff
Posted

Placam pice onome ko nagovori Symeta da krene u teretanu.

Posted (edited)

syme, aj kreni u teretanuprobanje ne skodi, pice je pice

Edited by morgana
Posted
Placam pice onome ko nagovori Symeta da krene u teretanu.
Da si rekao da placas protein pa i da razmislim!
Posted

Syme treba da ode u teretanu da vidi kako izgledaju (i kako se ponasaju) narcisoidni likovi opsednuti svojim telom.

Posted

pa to i jeste nabolja zabava za gledanje u teretani, zar ne? :unsure: ono podizanje majce, fleksovanje bicepsa ispred ogledala... seljoberi. ja to radim samo kad dodjem kuci :sleep:e da, btw, oni najopsednutiji uglavnom izgledaju nisko.

Posted
pa to i jeste nabolja zabava za gledanje u teretani, zar ne? :unsure: ono podizanje majce, fleksovanje bicepsa ispred ogledala... seljoberi. ja to radim samo kad dodjem kuci :sleep:e da, btw, oni najopsednutiji uglavnom izgledaju nisko.
Zato i ne treba ici u teretane koje nemaju velika ogledala ili jos gore ako glume hardcore gde nema uopste ogledala. :)