Milogled Bluff Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Samo se ti smej. A opkladu jos platio nisi.
ToniAdams Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ja jedino zenski i mogu da gledam, kad je neka dobra treba.
ToniAdams Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=50uWtVBwYrE&feature=relateddobar dekolte!
Aineko Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Estel, jebes koncentracione pregibe i ostale gej vezbe, nego recider ti nama kako napredujes sa mrtvim dizanjem, cucnjem, trzajem, izbacajem i ostalim stvarima koje se racunaju?kad vec pitas... ne napredujem nikako! prvo sto u prethodne dve nedelje uopste nisam isla na treninge zbog ispita. drugo, pocela sam da radim (preko leta) i posto radim u CBDju nikako ne mogu da stignem da idem u klub tokom nedelje jer dok ja stignem iz centra pa do kluba oni su vec pred zatvaranjem (zatvaraju pre 7:30pm). resicu to tako sto cu da krenem u gym na Uniju, oni rade do 10pm a imaju platformu za olimpijsko dizanje, pa cu tamo tokom nedelje a samo subotom do kluba. trece, ne svidja mi se program koji mi je dao trener. ima ih dvojica i ovom klubu i ovaj kod koga sam ja upala (jer je drugi bio u Londonu za olimpijske igre) uopste ne radi ove dodatne vezbe snage (dok ovaj drugi radi). deadlift nisam pokusala 2 meseca. daje mi neke sumanute vezbe koje ja ne kapiram cemu sluze (cemu sluzi 1/4 squat?) a plus, najgore od svega je sto se u tezinama napreduje uzasno sporo. ja prakticno jos uvek vezbam sa smesnim tezinama i to mi je problem. razumem ja da mora da se savlada tehnika i da je to sto puta bitnije od tezina, ali ja sam se u weightlifting i zaljubila zbog tog osecaja progresa i motivacije. plus sto od kako sam krenula da radim i proredila odlaske, trener je izgleda umislio da mene to vise ne zanima ozbiljno i ne cima se previse oko mog programa. peto - uspela sam da nahvatam strah od push-pressa jer sam se tako odalamila u bradu sa 30kg. non stop mi pricaju da ne koristim dovoljno noge (sipka samo od potiska treba da doleti prakticno do cela prenego sto krenes da guras rukama) i onda ja zapnem iz sve snage i odvalim se po bradi. i sad mi je frka svaki put kad treba da dizem iznad glave. i plus zdravstveni problemi koji me sprecavaju da neke stvari radim pravilno, npr bolovi u kolenima (najnoviji moguci uzrok - Crohnova bolest ) zbog kojih ne mogu da kako treba radim front squats... i sigurno imam jos da dodam na ovaj rant nego sad ne mogu da se setim!tako da, ja racunam i koncetracione pregibe u uspeh :P. od sledece nedelje krecem u gym na kampusu, pa cu se valjda srediti i vratiti u kolosek.
Milogled Bluff Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 :(Mada, ako ti je za utehu, i sa tih 30 kg iznad glave si jaca od Tonija.
Aineko Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ti to hoces reci proporcionalno telesnoj tezini? :D
Miralem Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 hmmm, el normalno da na benchu dizem 12x80kg, a da 90kg ne mogu ni 3 puta da izvucem?
Milogled Bluff Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Jebec benc, ajmo odigrati koju partiju dok nisam zaspao
Recommended Posts