Aineko Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) ja mogu da radim concentration curls sa 10kg po ruci ^_^ovako :) :edit: pojma nema sta se desilo sa slikom Edited November 1, 2012 by estel
Milogled Bluff Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ja sam mislio da ti radis samo prave, funkcionalne vezbe, a ne tu kozmetiku za bildere, manekene i ostale nikogovice <_<
Aineko Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 ih, kozmetika, taman posla da sam ja imuna na to -_-(mada je do ovoga doslo vise zato sto je izazov - meni su ruke i dalje jako slabe i kad sam probala ovo pre mesec i po dana jedva sam uspevala da uradim 1 )
ToniAdams Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Koje vezbe su najbolje za smanjenje obima butine? Moram da smanjim obim posto redovno cepam farmerke zbog trenja izmedju butina. Sto je postalo jos izrazenije od kad sam isao u teretanu.ovo je nesto najgej sto sam u zivotu procitao,estel, rispek!
kralj Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Cim uzmognem da se vratim u teretanu. Ima li neka vezba osim bicikla koju mogu da praktikujem?Ako mislis da smanjis butine. jednostavno moras da smrsas.
Moća Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 (edited) @Toni Debeli odskakuci malo.@ Kralj imam 82 kila na visinu 187. De vise da smrsam? Edited November 4, 2012 by Moća
maheem Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 imam 82 kila na visinu 187. De vise da smrsam?pa u butinama :Dtrčanjem brate
InvisibleLight Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja htela da pitam ovo sto i moca al za obim ruku. nasla neku sliku iz 204. bile mi ruke tanke pa dugacke, dusa mi se cepa.da hodam na rukama,sta?
InvisibleLight Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ne zezaj,e sinula mi sad spasonosna ideja za nas problem - boc boc mezoterapija
casperbgd Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Jos malo pa menjamo naslov ovog topica u "Kardio i teretana u cilju smanjenja misica". Ozbiljno, kod tebe je InvisibleLight verovatno resenje u kardiu, posto sumnjam da ciljas na smanjenje misica?
Milogled Bluff Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Estel, jebes koncentracione pregibe i ostale gej vezbe, nego recider ti nama kako napredujes sa mrtvim dizanjem, cucnjem, trzajem, izbacajem i ostalim stvarima koje se racunaju?
ToniAdams Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 opa, cacnula ti zivac, sto je cura u necemu jaca od tebe
Recommended Posts