Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)

ja mogu da radim concentration curls sa 10kg po ruci ^_^ovako :) :edit: pojma nema sta se desilo sa slikom :huh:

Edited by estel
Posted

Ja sam mislio da ti radis samo prave, funkcionalne vezbe, a ne tu kozmetiku za bildere, manekene i ostale nikogovice <_<

Posted

ih, kozmetika, taman posla da sam ja imuna na to -_-(mada je do ovoga doslo vise zato sto je izazov - meni su ruke i dalje jako slabe i kad sam probala ovo pre mesec i po dana jedva sam uspevala da uradim 1 :mad: )

Posted

Nista ne verujemo dok ne vidimo sliku.

Posted
Koje vezbe su najbolje za smanjenje obima butine? Moram da smanjim obim posto redovno cepam farmerke zbog trenja izmedju butina. Sto je postalo jos izrazenije od kad sam isao u teretanu.
ovo je nesto najgej sto sam u zivotu procitao,estel, rispek!
Posted
Cim uzmognem da se vratim u teretanu. Ima li neka vezba osim bicikla koju mogu da praktikujem?
Ako mislis da smanjis butine. jednostavno moras da smrsas.
Posted (edited)

@Toni Debeli odskakuci malo.@ Kralj imam 82 kila na visinu 187. De vise da smrsam?

Edited by Moća
Posted
imam 82 kila na visinu 187. De vise da smrsam?
pa u butinama :Dtrčanjem brate
Posted

ja htela da pitam ovo sto i moca al za obim ruku. nasla neku sliku iz 204. bile mi ruke tanke pa dugacke, dusa mi se cepa.da hodam na rukama,sta?

Posted

ne zezaj,e sinula mi sad spasonosna ideja za nas problem - boc boc mezoterapija

Posted

Jos malo pa menjamo naslov ovog topica u "Kardio i teretana u cilju smanjenja misica". Ozbiljno, kod tebe je InvisibleLight verovatno resenje u kardiu, posto sumnjam da ciljas na smanjenje misica?

Posted

Estel, jebes koncentracione pregibe i ostale gej vezbe, nego recider ti nama kako napredujes sa mrtvim dizanjem, cucnjem, trzajem, izbacajem i ostalim stvarima koje se racunaju?

Posted

opa, cacnula ti zivac, sto je cura u necemu jaca od tebe :fantom: