ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 moja oklada sa vezbanjem i snagom veze nema, a ti jesi izvrsio ovu snagatorsku vezanu za topik? nisi?a, nisi imo vremena, samo 27 dana
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Sta ja mogu sto je druga strana od tih 27 dana jednu nedelju provela na moru, a ostatak u zdranju i pijancenju po Beogradu. Jesam nudio prosli utornik? Molim lepo.Uostalom, dodji za vikend da to obavimo. Valjda ce verovati tebi, ako vec nece meni Edited October 3, 2012 by Milogled Bluff
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Kad vidi koliko sam snazan, osecace se kao da mu se to™ desilo Edited October 3, 2012 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ako sutra umres, bices upamcen kao jedina osoba koja je pobegla od 2 oklade vezane za tjelovezbu, koju satro primenjujes i afirmises.smijesan si do suza.
ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hehe, povlacis se bez argumenata.uspeces u svojoj nameri da udjes u ginisovu kao najslabiji snagator na svetu, ne sumljam
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Argumente ces dobiti uskoro, u formi video zapisa. Ako ti moja cestita sepeoovska rec ne bude dovoljna.
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) S tim sto cu, za razliku od tebe, u slucaju neuspeha javno ovde priznati da sam izgubio i platiti dug. Necu zamenjivati teze i ciniti sve da izbegnem svoju obavezu Edited October 3, 2012 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 pa komotno onda javno priznaj, buduci da si u 1 slucaju trebao da odradis sta imas kad je gmaz bijo (neki pocetak septembra bese rok?) a u 2. odbio test pred 3 ziva svedoka.
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nije bilo nikakvog roka, nesto si gadno istripovao. Jedina opklada vezana za rok je ona koju si ti izgubio. Savetujem ti da promenis svog snabdevaca opijatima.
ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 haha, jesi to pozajmio smisao za humor od nekog posve duhovitog?pogledaj par desetina strana unatrag.savetujem ti da se ne kurcis kad si preslab.
ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ti si nadasve zanimljiv.idi citaj knjige o bildanju, bitno da to sve znas u teoriji.
Recommended Posts