Milogled Bluff Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Hm. Nekad kad budem trezan i naspavan. Znaci, ovaj vikend otpada.
ToniAdams Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 jos si i priprost.ne zna se dal si slabiji ili prostiji.
Milogled Bluff Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) Cek, cek, tvoj nik mi je nesto poznat... Jesi ti bese onaj sto je izgubio opkladu pa treba da plati veceru? Edited September 21, 2012 by Milogled Bluff
nisam ja Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 potsetili me ovi pederi što se mere ovuda na filipenka. nije li on nešto piso da ide u teretanu, pa me interesuje jel iskoristio članarinu za drugi mesec...
sailorman Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Čoveče, šta učine dve nedelje nevežbanja i ždranja. Dođe mi da sednem i plačem. Meni je inače taman da spojim sat vremena spininga i sat pilatesa. Juče posle spininga nisam mogla da dišem i nije bilo šanse da ostanem na pilatesu. Danas sam otišla samo na pilates i 50% nisam mogla da uradim do kraja. Neopisivo sam besna.
spina Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ja sam se posle tri meseca bez teretane ofucao, ramena i ledja su spala poprilicno, ruke i sise se drze, kada vidim neke slike s pocetka jula... :lolol:jos malo pa krecem opet jos jace :D
El Guapo Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pauza je najgora, zato je i nepravim (ni dan), ako ne moram.
Zli Gli Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pauza je mama. Otkako sam prestao sa teretanom, vratio sam se kladjenju i od tad spickao 3-4 plate, smrsao 7-8 kila, omlitavio i prestao sa svim fizickim aktivnostima. Uzivancija.
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ja sam se posle tri meseca bez teretane ofucao, ramena i ledja su spala poprilicno, ruke i sise se drze, kada vidim neke slike s pocetka jula... :lolol:jos malo pa krecem opet jos jace :DJadnice. Sad sigurno dizes samo 130 iz benca i 200 iz deadlifta :(Pauza je najgora, zato je i nepravim (ni dan), ako ne moram.Eh sad, ni dan. Pa mora telo nekad i da se odmara.
spina Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Mislim da ne bih mogao ni 110 iz benca sada... takav neki osecaj imam. No dobro, dosao sam na oko 96-7 kila tezine preko leta i to je super, lako cu vratiti snagu posle mesec dana treninga.
ToniAdams Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Mislim da ne bih mogao ni 110 iz benca sada... takav neki osecaj imam. No dobro, dosao sam na oko 96-7 kila tezine preko leta i to je super, lako cu vratiti snagu posle mesec dana treninga.opusteno, milogled ne sme ni da sanja o stotci. izbegao okladu.
Milogled Bluff Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Gnusna laz.Sta drugo i ocekivati od coveka koji izbegava da izmiri izgubljenu opkladu, pa jos prica o drugim opkladama? Edited October 3, 2012 by Milogled Bluff
Recommended Posts