morgana Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) e, alfonse (smanji kardio -_-), jel ti jedes ugljene hidrate redovno ili samo imas povremeni cheat day kad se odvalis od bureka?ugljeni hidrati su drugari kad se jedu umjereno. kao i masti.edit, sad vidim, ne radis kardio skoro uopste. pa izbaci ga :D da ne bi bilo da ja nisam u pravu.ja inace imam taj problem da kad hocu da skinem par kg ponekad odem u minus. tako da gledam da se ne gojim vise od 2-3 kg zimi.zaboravih da napisem glavno: za -16 kg Edited August 13, 2012 by morgana
Miralem Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Daj, ne zaebavaj. Ja na pesnicama mogu skoro isto koliko i obicnih. To je samo stvar navike. Kada jednom pregrmis rane na zglavcima, posle je pickin dim. Dizes isto opterecenje, nema tu nikakve misterije. Ali se osecas bas hardcore dok ih radis ovo poslednje jeste argument, ali sto bi se neko inace jebavao sa time i zuljao se? veca je sansa da odustane lepo od svega nego da se zlopati ko neki poor man's bruce lee iz hongkongske b produkcije sto vezba da osveti mastera. odes u prodavnicu fitnes opreme, kupis drzaljke i resen problem. Sa druge strane, to je premalo.napusti topik.
Milogled Bluff Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 odes u prodavnicu fitnes opreme, kupis drzaljke i resen problem.Fenseru <_<
sailorman Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Stanem danas na vagu, ono - kadar nevera. 80kg. Sa jedne strane, to je totalno do jaja, jer znaci da sam bez mnogo muke i cimatanja izgubio 16kg za okok 8 meseci. A i vide mi se trbusnjaci, po prvi put u zivotu.Wow. Oću ja.I mrzim sve vas što slučajno odete u minus.
Alphons Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 jel ti jedes ugljene hidrate redovno ili samo imas povremeni cheat day kad se odvalis od bureka?ugljeni hidrati su drugari kad se jedu umjereno. kao i masti.edit, sad vidim, ne radis kardio skoro uopste. pa izbaci ga :D da ne bi bilo da ja nisam u pravu.zaboravih da napisem glavno: za -16 kgPa jedem, ono, par puta nedeljno padne neko testo sa povrcem, uleti neki pirinac/krompir sa vremena na vreme. Cenim da ce toga biti sve vise kako nam se zima bude priblizavala.Izbacicu i ovo malo kardia sto radim, drugim recima : necu da idem peske na posao, nego prevozom. Eto :DI hvala Vezi kese okolo struka. :lol:Jebote, tebe to i dalje proganja
Milogled Bluff Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 :lol:Jebote, tebe to i dalje proganja Greh je dopustiti i najmanju mogucnost da takav biser bude zaboravljen.
morgana Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Pa jedem, ono, par puta nedeljno padne neko testo sa povrcem, uleti neki pirinac/krompir sa vremena na vreme. Cenim da ce toga biti sve vise kako nam se zima bude priblizavala.Izbacicu i ovo malo kardia sto radim, drugim recima : necu da idem peske na posao, nego prevozom. Eto :DI hvala :lol:Jebote, tebe to i dalje proganja e pa boli te uvo, ugojices se putem zime :Dtako i jaonda pojacam kardio i to je taj neki moj godisnji ciklus
Aineko Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 ovo poslednje jeste argument, ali sto bi se neko inace jebavao sa time i zuljao se? veca je sansa da odustane lepo od svega nego da se zlopati ko neki poor man's bruce lee iz hongkongske b produkcije sto vezba da osveti mastera. odes u prodavnicu fitnes opreme, kupis drzaljke i resen problem. nije mi bas toliko stalo do sklekova da kupujem te push up bars (push up bras su vec druga prica ), plus sto trenutno ne zaradjujem a vec sam izjavila da apsolutno-moramo-hitno-odmah da kupimo neku 15 - 20 kg sipku, da bih ja mogla da vezbam snatch movement svakog dana, tako da...master, I will revenge you!
Aineko Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 iako u poslednjih 3.5 nedelje gotovo da i ne radim trening snage (nista deadlift i samo laki squats) danas probala front squat (koji nisam ranije radila) - 40kg bez problema. to je bio moj back squat kad sam prestala da idem u teretanu. to je ohrabrujuce posto sam ja pocela da se brinem da cu dok savladam tehniku i krenem na vece tezine totalno nazadovati u snazi.
Zli Gli Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Prednji je mnogo tezi, 40kg za zensko je sasvim ozbiljna kilaza.
Aineko Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Moguce, ali kad sve oko mene zagrevaju sa 45 ja se smorim :(.
Zli Gli Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Zenske rade zagrevanje sa 45, prednji cucanj? Zezas?
Milogled Bluff Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ma koje zenske, kladim se da je Estel jedina zena u Avstraliji koja uopste zna sta je prednji cucanj
ToniAdams Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ma koje zenske, kladim se da je Estel jedina zena u Avstraliji +1
Recommended Posts