Indy Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) @ estelNije me neka žena tako impresionirala još od moje melburnske učiteljice aikidoa, članice Australasian martial arts hall of fame. :DEDIT. Girlpower, ftw! Edited June 27, 2012 by Indy
casperbgd Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) Sve zajedno, na 1 mericu wheya 2 dekstroze. Tako kažu, ako grešim ispraviće ovi iskusniji. :DDovoljna je jedna merica dekstroze, nepotreban je toliki secer. Edited June 27, 2012 by casperbgd
nbg4ever Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Da, procitao sam negde da jedna merica wheya moze da primi 45g dekstroze, sto bi ukupno bilo 100g. Mnogo, cini mi se. Sunuo sam jednu kasiku, lepo mi je leglo (citao sam da nekima bude muka). Ono se govno lepo razmutilo, i tako... skoro da osecam kako mi rastu misici -_- Samo da napomenem da radim duplo vise zgibova od Glog, a stojeci pregib istom tezinom, i da me je sramota njegove sramote
Zli Gli Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Pazi, kod mene to jako varira tako da nemoj da se hvalis tj. sramotis moje sramote ili kako vec. Danas radim s 30 kila, sutra sa 240...
ToniAdams Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 ovaj, samo da ponosno prijavim da sam prvi put probala bench press juce. mogu 1x6 20kg + 2x6 22.5kg (uz neophodan spotting za poslednje reps poslednje serije), pozitivno iznenadjena ^_^ . sad cekam udari DOMS...i dalje sam jaci
Aineko Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 i dalje sam jaci digla prekjuce 25kg. je l' si sad poceo da strepis?
ToniAdams Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 digla prekjuce 25kg. je l' si sad poceo da strepis?nije fer, roids
Dr Arslanagić Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Miloglede, koja teretana valja kod nas u okruženju? Treba mi da nije zagušljivo, da ima elementarne mašine i traku za trčanje.Unapred zahvalan.
Milogled Bluff Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nemam ti pojma, veruj mi. Ima ona velika fensi pored Uzicke, tu sigurno ima sve sto ti treba, ali pretpostavljam da nije jevtina. Znam i za onu u Ivana Ribara, oprilike u visini setalista ili mozda malo blize Savi, ali nemam predstavu kakva je.
morgana Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) etno dzim u prekrstenoj uzickoj republici ima prozore duzinom tjeretane kolko znam (tj cijelom duzinom gronjeg sprata definitivno, a ne znam sta je u prizemlju) pa pretpostavljam da je prozracan. kolko cujem, valja. a ima i sajt pa mozda moze da se vidi cijena.anh, nema cijene na sajtu, ali ima br telhttp://www.ethnogym.com Edited July 4, 2012 by morgana
Zli Gli Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Da prijavim 1 napredak u zadnjih nekoliko dana - neki dan radio serije na benchu sa 80 kila, 8 ponavljanja, bez asistencije. Izgleda da sam jaci kad idem ujutru
Recommended Posts