Shan Jan Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pa da, nogama.A, ima i donja sajla. S tim mozes da radis veslanje i stojeci pregib za biceps. S tim sto ti ovo poslednje nije neophodno ako vec radis pulldown i veslanje.Dosta su ti 2-3 serije od po desetak ponavljanja po vezbi. Kilaze prilagodi prema tome.Ako sam dobro shvatio... stojei pregib je kad radis rukama polukrug ispred sebe, pulldown kad onu sipku vuces na dole opet ispred sebe (sto sam ja mislio da to treba iza ledja?). A veslanje?
Milogled Bluff Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Veslanje - sednes na pod i vuces prema sebi.A pulldown mozes i sa dlanovima prema sebi (kao uski zgibovi) i sa dlanovima napred. Nemoj iza ledja, zna da bude nezgodno za ramena.
Shan Jan Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Zahvaljujem :)edit: radi se jednom dnevno, svaki dan? Edited May 8, 2012 by Shan Jan
Milogled Bluff Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Mislim da je bolje svaki drugi, ili 3 puta nedeljno.
Shan Jan Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 tnx :) ih kad dodjem iz gastarbajstine sa 99kg ima da padnete na dupe zavisnici!
basketas Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 http://tuber.rs/porucivanje/proizvodi.htmlSta je ovo,sestra zapela da uzme preko nekog sajta za grupnu kupovinu?Ja je odvracam ali bezuspesno
morgana Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) http://tuber.rs/poru.../proizvodi.htmlSta je ovo,sestra zapela da uzme preko nekog sajta za grupnu kupovinu?Ja je odvracam ali bezuspesnonemoj da je odvracas, elasticne trake su vrh. doduse, ne nuzno ove konkretne - za njih pojma nemam kakve su.samo ne znam sta ce joj sve. boja oznacava jacinu, mislim da je zuta najslabija, pa crvena, zelena, plava (pa crna i srebrna kojih ovdje nema)ja bih iz ove ponude uzela samo plavu (kakvu i imam)edit: sad vidim da ima i crna u muskom kompletu a i da mogu da se uzmu na komad.ako salju u cg, bez razmisljanja uzimam jednu da odmijeni moju koja se vec dosta istrosila.edit2: ne salju u cg <_< Edited May 8, 2012 by morgana
basketas Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ona hoce da ih kupi preko http://grupovina.rs/deal/tuber/ jer ima jos 40% popustaAko je zabranjeno ostaviti link zbog reklame nek moderator izbrise
Aineko Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 "gume za vezbanje" su dobra stvar, mada ja bih ja pre uzela onaj muski komplet nego zenski. pre nego sto sam krenula u teretanu ja sam koristila te gume nekih pet nedelja, jednom ili dvaput nedeljno, za gornji deo tela i mogu reci da definitivno mozes da ojacas s njima. (ili bar mozes ako si kao ja, pa krenes prakticno od 0 snage kad je gornji deo tela u pitanju). ne znam koliko su korisne za donji deo tela.
Zli Gli Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Vratio sam se na preko 90kg, sinoc se bas merio posle treninga, kao i uvek. I dalje sam kesa mlitava ali eto, makar napredujem u tezini.
Milogled Bluff Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Aj da ti dam jedno 5 kila. Taman da se nadjemo na pola.
Milogled Bluff Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ako ti dadnem 5 kila misica, sta ce meni ostati? :(
Zli Gli Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Pa salo, ali cu onda bar ja biti sav u misicima. Ovako smo obojica mlitavi
TubeR Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Pre svega, pozdrav svima. :) http://tuber.rs/porucivanje/proizvodi.htmlSta je ovo,sestra zapela da uzme preko nekog sajta za grupnu kupovinu?Ja je odvracam ali bezuspesnoOdvrati je slobodno ako želiš meni da učiniš, jer će posle morati da kupi po regularnoj ceni. :D Šalu na stranu, nema razloga da odvraćaš sestru od kupovine. TubeR Lady setovi su, kada je trening u pitanju, sve što je jednoj devojci potrebno da bi izgledala odlično. Poenta više guma je u njihovom kombinovanju i prilagođavanju opterećenja. Sa jednom gumom može da se radi vrlo malo toga, a sa 3 gume imaš 7 nivoa opterećenja. Sigurno neće raditi čučanj i biceps sa istim opterećenjem...Što se muških setova tiče, stvar je slična, s tim što ima više guma i samim tim opterećenje koje može da se dobije je (mnogo) veće. Ko je iz Beograda, i želi da proba, može slobodno da se javi pa ćemo se organizovati.Što se tiče slanja u Crnu Goru, moguće je.Pozdrav
Recommended Posts