Miralem Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ne. ocigledno je da ne delimo cultural background, cim ne poznajes lik i delo jeremije.
morgana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) isusek. valjda je trebalo da stavim komentar u saljivi tag.napomena: :D Edited March 22, 2012 by morgana
Alphons Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 imam 23.6% masti u telu, a BMI mi je dobar.ništa, da ugasim pljugu i popijem kokakolu, pa na trening...posle tri* meseca teretane i ostalih zdravih vidova života situacija je sledeća :broj kila se smanjio za 4, 5. ako i toliko.% masti u telu je sada 18%.Visina je nepromenjena :(, a pio sam magične tablete Mister Džirla.Ugasio bih pljugu i popio kokakolu, ali sam batalio i jedno i drugo. a sad sam bio u mišićani.*NB - iako je od originalnog posta prošlo 9 meseci, cenim da onih prvih 6 meseci nisam mršao. osim ako se ne mrša od kineske klope i 2 pakle mrlrbra dnevno, u kom slučaju sam upravo izmislio novi, revolucionarni trening.
morgana Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 reko mi je ortoped da moram da ojacam misice noguubicu se :Dsta sam do sada radila?
morgana Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 (edited) radim redovno, sa opterecenjemmislim da imam prilicno ok treningidem kod fizijatra kad budem u stanju da hodam, pa cu da vidim sta mi on kaze Edited March 28, 2012 by morgana
Matilda Ivancic Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 jesi ti nekad razmisljala da se predas bolestima?
morgana Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 (edited) smarasmada nije da ti komentar nije na mjestuali opet, smaras Edited March 28, 2012 by morgana
Milogled Bluff Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Realno, ne pamtim kada mi je trening isao tako dobro kao u poslednja dva - dva i pol meseca.Jos kada se jednom nedeljno ne bih napijao tako da su mi naredna dva dana psihomotorne funkcije na nivou prstenastog crva, gde bi mi bio kraj...
ToniAdams Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Realno, ne pamtim kada mi je trening isao tako dobro kao u poslednja dva - dva i pol meseca.vidi se na tebi
Milogled Bluff Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 A ako do leta nabacim skadarliju na stomaku? Oces u tom slucaju da me vodis opet na more?
Recommended Posts