December 15, 201113 yr Nemam nikakvu pismenu potvrdu da se razumem u ova sranja, a i nisam clan stranke (osim ako me keva i ujak nisu uclanili u DSS zbog nekih sranja ).
December 17, 201113 yr Juce uradih 5 serija po 10 ponavljanja mrtvog dizanja sa malom tezinom. Samo to. Danas se osecam napuhaniji nego ikad. Cela ledja, noge, ramena, cak i ruke i dojke.
January 13, 201213 yr Ja krenuo u ponedeljak opet. Mada desetak dana pauze nisa previse zdrao tako da sam na istoj tezini.Send from my cigla
January 13, 201213 yr On 13. 1. 2012. at 8:32, Milogled Bluff said: Vezba li neko nesto u ovoj godini, jebem vas lijene?Ja krećem čim ozdravim, negde sledeće nedelje. Nisam išao u teretanu onako ozbiljno jedno 800 godina. A sad mi se baš nešto ide.
January 13, 201213 yr On 13. 1. 2012. at 8:32, Milogled Bluff said: Vezba li neko nesto u ovoj godini, jebem vas lijene?da, radim na masi
January 13, 201213 yr On 13. 1. 2012. at 8:32, Milogled Bluff said: Vezba li neko nesto u ovoj godini, jebem vas lijene?Pokunj, krećem od sutra, u novoj teretani. Ima li po muškim teretanama agresivnih tipova koji zameću kavgu? Nagovarala sam drugara da krene da vežba, on odgovorio kako neće jer je on dobar i fin dečko, a tamo hoće da ga biju. Tako mu rekla mama.
January 13, 201213 yr On 13. 1. 2012. at 11:37, halloween said: Ima li po muškim teretanama agresivnih tipova koji zameću kavgu? Nagovarala sam drugara da krene da vežba, on odgovorio kako neće jer je on dobar i fin dečko, a tamo hoće da ga biju. Tako mu rekla mama.:lol:Carski. Mada mi je jasno, donekle, ja imam na minut od kuće odličnu, prostranu teretanu u koju ne idem jer je ekipa tamo takva da bih stalno bio u iščkevoianju interventne :D
January 13, 201213 yr Ja sam isao u 3 teretane u Jagodini i 2 u Kragujevcu i nikad nisam naleteo na nikoga ko bi da se bije ili ko provocira. To su price za malu decu.
January 13, 201213 yr On 13. 1. 2012. at 8:32, Milogled Bluff said: Vezba li neko nesto u ovoj godini, jebem vas lijene?slabo :(a nisam ni prošle, stidim se maksimalno, kao proleće i leto ću da vozim rolšue i bicikl (i jesam, intenzivno!) pa ću najesen, a onda se pojavilo kojekakvih trista čuda, i evo još nikako, a po svemu sudeći ni neću skoro, možda najesen :P
January 13, 201213 yr Ja is'o u sve 4 mitrovacke teretane, a pre 10ak godina nesto malo i u teretanu kajakaskog kluba Val, i uvek je bilo idiota ali nikad nije bilo vecih problema. Nego, od ponedeljka kao krecem ponovo da bildam, prvi put posle kraja juna/pocetka jula... 1 debakl u najavi