Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

ne moze, nije matematicar

• Replies 8.3k
  • Views 616.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Nemam nikakvu pismenu potvrdu da se razumem u ova sranja, a i nisam clan stranke (osim ako me keva i ujak nisu uclanili u DSS zbog nekih sranja dry.gif ).

Juce uradih 5 serija po 10 ponavljanja mrtvog dizanja sa malom tezinom. Samo to. Danas se osecam napuhaniji nego ikad. Cela ledja, noge, ramena, cak i ruke i dojke.

staris

Al u ljubav vere neam

• 4 weeks later...

Vezba li neko nesto u ovoj godini, jebem vas lijene?

Ja krenuo u ponedeljak opet. Mada desetak dana pauze nisa previse zdrao tako da sam na istoj tezini.Send from my cigla

On 13. 1. 2012. at 8:32, Milogled Bluff said:
Ja krećem čim ozdravim, negde sledeće nedelje. Nisam išao u teretanu onako ozbiljno jedno 800 godina. A sad mi se baš nešto ide.
da, radim na masi :fantom:
Pokunj, krećem od sutra, u novoj teretani. Ima li po muškim teretanama agresivnih tipova koji zameću kavgu? Nagovarala sam drugara da krene da vežba, on odgovorio kako neće jer je on dobar i fin dečko, a tamo hoće da ga biju. Tako mu rekla mama.
  On 13. 1. 2012. at 11:37, halloween said:
Ima li po muškim teretanama agresivnih tipova koji zameću kavgu? Nagovarala sam drugara da krene da vežba, on odgovorio kako neće jer je on dobar i fin dečko, a tamo hoće da ga biju. Tako mu rekla mama.
:lol:Carski. Mada mi je jasno, donekle, ja imam na minut od kuće odličnu, prostranu teretanu u koju ne idem jer je ekipa tamo takva da bih stalno bio u iščkevoianju interventne :D

odes ko covek, izaberes najveceg, razbijes ga pred svima, i miran si :fantom:

Ja sam isao u 3 teretane u Jagodini i 2 u Kragujevcu i nikad nisam naleteo na nikoga ko bi da se bije ili ko provocira. To su price za malu decu.

slabo :(a nisam ni prošle, stidim se maksimalno, kao proleće i leto ću da vozim rolšue i bicikl (i jesam, intenzivno!) pa ću najesen, a onda se pojavilo kojekakvih trista čuda, i evo još nikako, a po svemu sudeći ni neću skoro, možda najesen :P

Ja is'o u sve 4 mitrovacke teretane, a pre 10ak godina nesto malo i u teretanu kajakaskog kluba Val, i uvek je bilo idiota ali nikad nije bilo vecih problema. Nego, od ponedeljka kao krecem ponovo da bildam, prvi put posle kraja juna/pocetka jula... 1 debakl u najavi mellow.gif