Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

pa dobro, on nek bude kurjak koji nam rusi kuce kad smo tri praseta. a jesi ti boba fet u SW?

Posted

meni boba fet najaci, uzasno mi zao sto nisu vise obradili mu lik u nastavcima, tj prikvelima, kontam da bi bili manje sranje

Posted (edited)

ali bar znamo genezu bobe feta. da, mogo je malac malo vise da se ukljuci...bolje on nego oni sluzavi vodozemci.

Edited by MayDay
Posted

a vise bi volo da ga nisu pomenuli nego vako, reda radi. plus ispade obicni klinac sa nesrecnim detinjstvom. maj es.

Posted

jbt, neko ce jos da pomisli da ovaj Toni Adams trenira jos nesto sem ispijanja piva :isuse: (i ugnjetavanja pravedno nam zatrazene neovisnosti angry.gif )

Posted
250px-Threelittlepigs1.jpg
A ko im je onda muski roditelj koga su preradili u kobasice?
  • 3 weeks later...
Posted

kako da za 4 nedelje sastruzem sto vise sala sa svog dezmekastog trupa? od aktivnosti ne dolazi u obzir trcanje.

Posted

E jbg sad trcanje ti je majka za skidanje kilaze nista ne moze da ti brze skine kilazu od njega.

Posted

Izbaci slatko i smanji masno. Znam da nije lako ali to je to.

Posted
kako da za 4 nedelje sastruzem sto vise sala sa svog dezmekastog trupa? od aktivnosti ne dolazi u obzir trcanje.
A sta je za 4 nedelje?
Posted

trcanje je majka i da ti se svasta nesto lose desi. definisi masno glintaro.

Posted

Pa sta znam, pre svega svinjsko meso a onda i namirnice tipa punomasni sirevi, cuda muda, majonez i slicni dodaci jelu...

Posted

Kako ti sve lepo objasnis glinticu, si razmisljao da se zaposlis kao nutricionista?